Διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο: Αναλυτικά οι περιοχές

Ηράκλειο
Διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο: Αναλυτικά οι περιοχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα μείνουν οι κάτοικοι διαφόρων περιοχών του νομού Ηρακλείου, ώστε να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

ΠΕΜΠΤΗ 16/09/2021

05:30-07:30: Στον κόμβο του Γιόφυρου, στην περιοχή της πρώην Τράπεζας Κύπρου και στην οδό Σπύρου Μουστακλή, στις περιοχές της πανσιόν Μαρκάκη, του Κολυμβητηρίου, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Σαμόλη και του Παγκρητίου Σταδίου. Επίσης στις περιοχές Λίντο, πρώην βυρσοδεψιών, επιχειρήσεων Τσουδή, EXPRESS SERVICE, ΕΒΓΗ, Talos Plaza, γηπέδου ΟΦΗ, Αγ. Βαρβάρας, Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Καμίνια, Τάλου και Χανιώπορτας. Στη λεωφ. Μίνωος από τη λεωφ. 62 Μαρτύρων έως την παραλιακή οδό και στην οδό Μάχης Κρήτης μετά παρόδων και στην περιοχή που περικλείεται από τη λεωφ. Μίνωος, λεωφ. 62 Μαρτύρων, Κυτταίου, Μάχης Κρήτης και λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου.

08:00-11:00: Στον δ. Βιάννου, στα χωριά Άρβη, Ξερόκαμπος, θέση Πατέλες και Λατόμια. Στις περιοχές των αντλιοστασίων Πνευματικάκη και Ζωάκη, και των θερμοκηπίων Κρασσά, Αγγελάκη και Καλαθάκη, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

08:00-12:00: Στις Μοίρες, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, από την καφετέρια Βεϊσάκη μέχρι τον “Γαλλιανό” φούρνο.

08:00-15:00: Στις Μοίρες, στις περιοχές του φούρνου Χριστοφή, των Δικαστηρίων και της θέσης Καλό Νερό.

11:00-16:00: Γενικά στο χωριό Πλάτανος του δ. Γόρτυνας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News