Διακοπές ρεύματος σήμερα, στο Ηράκλειο - Σε ποιες περιοχές

Κρήτη
Διακοπές ρεύματος σήμερα, στο Ηράκλειο - Σε ποιες περιοχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον προγραμματισμένο χρόνο λήξης της διακοπής

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα μείνουν οι κάτοικοι διαφόρων περιοχών του νομού Ηρακλείου, ώστε να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα Τρίτη 14  Σεπτεμβρίου διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί σε:

05:30-07:30: Στις εγκαταστάσεις της 5ης προβλήτας του Λιμένα Ηρακλείου και των Γερανών. Στη λεωφ. Ικάρου, από την οδό Ηροδότου έως την οδό Νηρέως στον Πόρο, μετά παρόδων. Επίσης στις περιοχές της εκκλησίας Αγ. Δημητρίου στον Κατσαμπά, του κόμβου Κατσαμπά, του Δημ. Σχολείου Κατσαμπά και της επιχείρησης “Μύθος Λαντ”. Στον Πόρο, στην περιοχή του πρώην σινέ “Κρόνος”, του κτηνιατρείου, της πλατείας Αγ. Γεωργίου και του ορφανοτροφείου.

08:00-11:00: Στον Δ. Μινώα Πεδιάδος, στα χωριά Βόνη, Ζωφόροι, Θραψανό και Ευαγγελισμός, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, τα αντλιοστάσια και τις κεραίες κιν. τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.

08:00-15:00: Στην Αμμουδάρα, στην περιοχή νότια του ξενοδοχείου “Candia Μaris”, στις οδούς Διονύσου, Απολλωνίας και Ευρώπης.

12:00-15:00: Στις Γούρνες Τεμένους, στην πλατεία του οικισμού, στην περιοχή της οικίας Καρκανάκη Ευάγγελου.

12:00-16:00: Στα Δειλινά, στην οδό Τσόντου Βάρδα από την οδό Αλεξανδρούπολης μέχρι την οδό Λευκωσίας, Λευκωσίας, από την οδό Ολυμπιονικών μέχρι την οδό Τσόντου Βάρδα και στην οδό Κατεχάκη Ρούβα από το Νο 32 μέχρι την οδό Αλεξανδρούπολης. Επίσης, στο καφέ “Παρεάκι” στην οδό Αλεξανδρούπολης.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για τον λόγο αυτό, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής.

Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News