Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη: Αναλυτικά οι περιοχές

Κρήτη
Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη: Αναλυτικά οι περιοχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη - Αναλυτικά οι περιοχές

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα μείνουν οι κάτοικοι περιοχών του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και κάτοικοι στην Αλικαρνασσό ώστε να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί σε:

05:00-07:30: Στην Αλικαρνασσό, στις περιοχές της ΣΕΑΠ, της επιχειρήσεως τζακιών νότια της ΣΕΑΠ, των εγκαταστάσεων των καυσίμων του αεροδρομίου, των Τεχνικών Σχολών Αλικαρνασσού, του 3ου ΕΠΑ.Λ., της επιχειρήσεως Good Year, των φυλακών Αλικαρνασσού, των πρώην σφαγείων και στις οδούς Δωδεκανήσου, Μαυσώλου, Δημοκρατίας, Αρτεμισίας, Κεράμου, Μαράκη, Ανθούς και Παπαοικονόμου. Στις οδούς Ηροδότου, Ηρακλείτου, Διονυσίου, Καρίας, Σταδίου, Αγ. Τρύφωνος, Αναγεννήσεως και Αναπαύσεως. Επίσης στη λ. Ικάρου, από το αεροδρόμιο έως τη λ. Καζαντζίδη.

07:30-13:00: Στην Αλικαρνασσό, στις οδούς Ηροδότου από την οδό Αρκονήσου έως την οδό Βρυαζίου, Αρτεμισίας από τη λεωφ. Ικάρου έως την οδό Βρυαζίου, Βρυαζίου και Τρύφωνος από την οδό Ελευθεριάδη έως την οδό Καρίας, Μαυσώλου από την οδό Βρυαζίου έως την οδό Τρύφωνος.

07:30-15:00: Στην Αλικαρνασσό, στην οδό Αρκονήσου από την οδό Ηροδότου μέχρι την οδό Μαυσώλου και στις οδούς Μαυσώλου, Αρτεμισίας και Ηροδότου, από την οδό Αρκονήσου μέχρι την οδό Μούγλων.

08:00-11:00: Στον δ. Μινώα Πεδιάδος, στα χωριά Καστέλι, Άνω και Κάτω Καρουζανό, Πηγή, Διαβαϊδέ, Αρχάγγελος, Γαλενιανό, Καρδουλιανός, Λιλιανό, Αγ. Παρασκευή, Αρμάχα, Μαθιά και Γεράκι, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News