Βράβευση του Δ. Ηρακλείου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Ηράκλειο
Βράβευση του Δ. Ηρακλείου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτιά για το δήμο Ηρακλείου ανάμεσα στους μεγάλους δήμους της χώρας για τις δράσεις του την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας το 2020

Για τις δράσεις του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας το 2020 θα βραβευθεί απόψε στη Θεσσαλονίκη ο δήμος Ηρακλείου, στα πλαίσια βραβεύσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020 που διοργανώνουν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε σύμπραξη με το Πράσινο Ταμείο στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Αντίστοιχη βράβευση είχε λάβει ο δήμος Ηρακλείου και το 2018.

Παρουσίαση της θεματολογίας της επόμενης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του 2021 θα γίνει κατά την αποψινή εκδήλωση.

Σύμφωνα με την επιτροπή αξιολόγησης, τα μέλη της εντυπωσιάστηκαν από τα συστήματα παρακολούθησης και αξιολόγησης των μετακινήσεων που λειτούργησαν, σε συνδυασμό με την εφαρμογή προγραμμάτων μείωσης της ταχύτητας των οχημάτων κοντά σε σχολεία.

Όπως υπογράμμισε η επιτροπή, η πρακτική του δήμου Ηρακλείου οδήγησε και άλλους φορείς και οργανισμούς μεταξύ αυτών τα κέντρα υγειονομικής περίθαλψης, να ζητήσουν τη λήψη παρόμοιων μέτρων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News