Ηράκλειο: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για το μισό κιλό κοκαΐνης

Κρήτη
Ηράκλειο: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για το μισό κιλό κοκαΐνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τρεις κατηγορούμενοι, δύο άνδρες και μια γυναίκα, απολογήθηκαν σήμερα, Τετάρτη, στον ανακριτή - Η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν τελικά οι δύο από τους τρεις νεαρούς, που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης, στο Ηράκλειο.

Οι τρεις κατηγορούμενοι (δύο άνδρες και μια γυναίκα) απολογήθηκαν σήμερα στον ανακριτή και μετά το πέρας των απολογιών τους, οι δύο νεαροί κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Στον αντίποδα, η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη. 

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη των τριών έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου να εντοπίζουν ποσότητα κοκαΐνης μεγαλύτερη του μισού κιλού. 

Ειδικότερα, η Αστυνομία εντόπισε σε ΙΧ αυτοκίνητο δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολική ποσότητα κοκαΐνης βάρους 553 γραμμαρίων.

Επίσης, βρέθηκε το ποσό των 340 ευρώ που φέρεται να προήλθε «από παράνομες δραστηριότητες», δύο κινητά τηλέφωνα, αλλά και 5,2 γραμμάρια κάνναβης. 

Τα ευρήματα αυτά κατασχέθηκαν και οι αστυνομικές έρευνες επεκτάθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων.

Εκεί, εντοπίστηκαν άλλα 19 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και 30 γραμμάρια χασίς. Σημειώνεται ότι και τα εν λόγω ευρήματα κατασχέθηκαν.

(Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News