Ηράκλειο

Ποδηλατοδρομία Αλληλεγγύης για τρόφιμα

Στο Γάζι ο πρώτος σταθμός

Τους ποδηλάτες που συμμετείχαν στην 3η Ποδηλατοδρομία Αλληλεγγύης μήκους 85χλμ υποδέχτηκαν το πρωί της Κυριακής, ο Δήμος Μαλεβιζίου, η Τοπική Κοινότητα Γαζίου και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Γαζίου και Καβροχωρίου στην κεντρική πλατεία του Γαζίου το πρωί της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης και οι πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαζίου Ελένη Ξυλούρη και Καβροχωρίου Μιχάλης Βρέντζος, υποδέχτηκαν τους ποδηλάτες τους έδωσαν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και την πρωτοβουλία και τους παρείχαν νερό, χυμούς και φρούτα.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με συνεργασία της Διακονίας Αγάπης Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης διοργάνωσε την 3η Ποδηλατοδρομία Αλληλεγγύης που σκοπό είχε τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και λάδι για τις ευπαθείς ομάδες που καθημερινά τροφοδοτεί με τρόφιμα η Διακονία Αγάπης της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Η διαδρομή είχε μήκος 85 χιλιόμετρα με εκκίνηση το Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου ενώ οι σταθμοί που έκαναν στάσεις οι ποδηλάτες ήταν: Γάζι – Καβροχώρι – Κεραμούτσι – Κορφές -Κρουσώνα- Σάρχο - Πενταμόδι - Άγιο Μύρωνα – Σταυράκια - Βενεράτο - Αυγενική- Ι. Μονή Παλιανής – Κυπαρίσσι - Προφήτης Ηλίας - Μαλάδες και τερματισμό στον Ι. Ναό Αγίου Μηνά.

(φωτογραφία: Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια