Να φτιαχτούν οι προβολείς

Ηράκλειο
Να φτιαχτούν οι προβολείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράπονα για το γήπεδο επί της λεωφόρου Καζαντζίδη

Με το παράπονο έχει μείνει καλοκαιριάτικα πολύς κόσμος, κυρίως αθλούμενοι στον Κατσαμπά. Το γήπεδο, επί της λεωφόρου Καζαντζίδη, ως είθισται τα καλοκαίρια, έχει γίνει πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να παίξουν, θέλουν να αθληθούν, να ξεσκάσουν λιγάκι...

Στο νέο γηπεδάκι του ποδοσφαίρου, που έφτιαξε ο Δήμος Ηρακλείου, όλα είναι μια χαρά! Ανάβουν κανονικά, βλέπετε, οι προβολείς, και έτσι τα πιτσιρίκια και οι μεγαλύτεροι, που θέλουν να ξεμουδιάσουν λίγο κλοτσώντας το τόπι, το απολαμβάνουν!

Δε συμβαίνει, δυστυχώς, όμως το ίδιο με τους μπασκετόφιλους...

Ο κόσμος “πλακώνει” το απόγευμα για λίγο μπασκετάκι με το που υποχωρούν λίγο ο ήλιος και η ζέστη, ή έχει σχολάσει από τη δουλειά και άλλες ασχολίες, αλλά μετά από λίγη ώρα αναγκάζεται δυστυχώς να φύγει... άδοξα! Και αυτό γιατί έχουν χαλάσει και δεν ανάβουν οι προβολείς στο γηπεδάκι του μπάσκετ!

Όπως μας μετέφεραν με παράπονο ψυχής δημότες, από τους τέσσερις προβολείς του γηπέδου ανάβει μόλις ο ένας! Το αποτέλεσμα είναι φυσικά οι αθλούμενοι να μην μπορούν να παίξουν από τις 8 και μετά που σκοτεινιάζει, αφού υπάρχει “πίσσα” σκοτάδι στο μπασκετικό γηπεδάκι, αντίθετα με το ποδοσφαιρικό γηπεδάκι, ακριβώς δίπλα, όπου υπάρχει άπλετο φως!

Αναρωτιούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας και απευθύνουν το ερώτημα στον Δήμο Ηρακλείου: Οι φίλοι του μπάσκετ είναι δεύτερης διαλογής; Δεν πρέπει να γίνει κάτι με τα φώτα; Δεν πρέπει να λειτουργήσουν κανονικά οι προβολείς ώστε να αθλούνται και μετά το σούρουπο, που είναι ιδανική ώρα τέτοια εποχή, όσοι αγαπούν το μπάσκετ;

Ας το δουν λοιπόν εκεί στη Λότζια και ας μεριμνήσουν για το γηπεδάκι του μπάσκετ επί της Καζαντζίδη, που αποδεδειγμένα είναι πόλος έλξης για φίλους του μπάσκετ κάθε ηλικίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News