Ηράκλειο: Που θα διακοπεί το ρεύμα την ερχόμενη εβδομάδα

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Που θα διακοπεί το ρεύμα την ερχόμενη εβδομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι του νομού Ηρακλείου, των παρακάτω περιοχών και χωριών ότι, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος

Αναλυτικά οι περιοχές:

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/09/2021

05:30-07:30: Στις περιοχές ανατολικά του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Ληνοπεράματα και της Αμμουδάρας, περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων “Marilena”, “Lambi”, “Dolphin Bay”, “Appolonia”, “Ακτή Ζευς”, “Creta beach”, “Agapi beach”, “Santa Marina” και “Candia Marris”, καθώς και στις περιοχές των επιχειρήσεων κέντρο “Νίδα”, club “Thalassa”, μπαρ “Αλέξανδρος”, σινέ “Τεχνόπολις”, ταβέρνα “Πετούσης” και “Μπαρμπα-Γιώργος” και στην επιχείρηση “Bravo” στην Αμμουδάρα. Επίσης, στο Γάζι, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και στις εργατικές κατοικίες Γαζίου, καθώς και σ' όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

08:00-11:00: Στον δ. Φαιστού, στα χωριά Σίβα, Λύσταρος, Καλοί Λιμένες και Άγ. Μάρκος, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΣΕΚΑ και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08:00-13:00: Στον Μέσα Κατσαμπά, στις οδούς Βησσαρίωνα, Πρεσπών, Ομήρου, Παπαδιαμάντη, Παλαμά και Κρήτης.

10:00-13:00: Στον δ. Μινώα Πεδιάδος στα χωριά Βόνη, Ζωφόροι, Θραψανό και Ευαγγελισμός, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, τα αντλιοστάσια και τις κεραίες κιν. τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.

12:00-13:30: Στην Αλικαρνασσό, στην οδό Σταδίου από την οδό Καραϊσκάκη μέχρι την οδό Μπαλαλή, και στην οδό Διδούς από την οδό Καρίας μέχρι την οδό Αρχιμήδους.

12:00-16:00: Στον Άγ. Ιωάννη, στην περιοχή του 47ου Δημ. Σχολείου και στις οδούς Κρασαδάκη από την οδό Ματζαμπετάκη έως την οδό Κρήτης και στις οδούς Σταυρινίδη, Πλατάκη, Κυριακού, Μούση Αθ., Σηφάκη, Δελαπόρτα, Καρυάτιδων και Στρ. Τσίρκα.

13:30-15:00: Στην οδό Ούλοφ Πάλμε από την οδό Ποικιλάσου μέχρι την οδό Λασκαράτου, και στις οδούς Ποικιλάσου, Λασκαράτου και Μπορνόβα.

ΤΡΙΤΗ 7/09/2021

05:30-07:30: Στις Κ. Γούβες δ. Χερσονήσου, στην περιοχή από τη διακλάδωση των Γουρνών μέχρι τη διακλάδωση των Πάνω Γουβών, και στην περιοχή από την παραλία Κ. Γουβών από το ξενοδοχείο “Διογένης Παλάς” έως το κάμπινγκ Γουβών, περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων “Μον Ρεπό”, “Gouves Park”, “Μαρίνα”, “Astir Beach”, “Magda Hotel”, “Kalia Beach”, “Λάβρις” και “Αφροδίτη”. Επίσης στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών, περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων “Amirandes”, “Πάνθεων”, “Μαριγιάννα”, “Δαριβιανάκη”, “Studios Elpida”, “St. Constantin” και “Kaissa”. Επίσης στις περιοχές Λεμονιές και παραλία Αγ. Κων/νου, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, τα αντλιοστάσια και τις κεραίες κιν. τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.

07:00-14:00: Στη λεωφ. Παπαναστασίου, από την οδό Ερμούπολης μέχρι την οδό Αργοστολίου. Επίσης στην οδό Λειβαδιάς.

07:30-10:00: Στον δ. Φαιστού, στα χωριά Καμηλάρι και Καλαμάκι. Στη θέση Αφραθιάς και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08:00-10:00: Στον Μασταμπά, στη λεωφ. Ιωνίας από την οδό Σμπώκου έως την οδό Αλεξανδρείας, Φωκών, Βρυούλων και Απολλωνίου Ροδίου από την οδό Σμπώκου έως την οδό Αλεξανδρείας, Διγενή και Ροδοκανάκη από την οδό Απ. Ροδίου, από την οδό Φωκών έως την οδό Α. Καστρινάκη.

08:00-14:00: Στον Μασταμπά, στην οδό Απολλωνίου Ροδίου από την οδό Σμπώκου Βασ. μέχρι την οδό Πατρ. Φωτίου και στην οδό Ροδοκανάκη από την οδό Αντ. Καστρινάκη μέχρι τη λεωφ. Ιωνίας.

08:00-15:00: Στην περιοχή βόρεια του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, στη θέση Κεφάλα, στις οδούς Τζων Τσάντγουικ, Μενελάου Σακοράφου και στην οδό Ανδρ. Νάθενα από την οδό Φοινίκων έως την οδό Σακοράφου. Σακοράφου και Α. Νάθενα από την οδό Φοινίκων έως την οδό Σακοράφου.

11:00-13:00: Στον δ. Φαιστού, στο χωριό Μάταλα και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια της ευρύτερης περιοχής των Ματάλων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/09/2021

05:30-07:30: Στις περιοχές του πρώην Δημαρχείου Γουβών του οικισμού Γουρνών, της παραλίας Κουβοχωρίου και στο Κουβοχώρι, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΕΛΚΕΘΕ, στις εγκαταστάσεις της πρώην αμερικανικής Βάσης, του ΔΕΚΚ, του κάμπινγκ και του κολυμβητηρίου Γουβών, των διαμερισμάτων “Memories”, του ξενοδοχείου “Ζορμπάς” και στην περιοχή μετά τις Γούρνες Πεδ., στον βόρειο παράλληλο της εθνικής, πίσω από το ξενοδοχείο “Villa Maria”, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

07:00-14:00: Στην οδό Ούλοφ Πάλμε, από την οδό Εμμ. Λυδάκη μέχρι την οδό Μόρνου.

07:30-10:00: Στον δ. Φαιστού, στα χωριά Λέντας, Δισκός, Γερόκαμπος, Τζίγκουνας και Λούτρα, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08:00-15:00: Γενικά στο χωριό Κασταμονίτσα του δ. Μινώα Πεδιάδος.

ΠΕΜΠΤΗ 9/09/2021

05:30-07:30: Στον Καρτερό, στην περιοχή του ΚΤΕΟ, στον Βαθειανό Κάμπο και στο Κοκκίνη Χάνι, στις περιοχές των ξενοδοχείων “Αρίνα”, “Καμάρι”, “Χατζάκη”, “Κνωσός”, “Ρινέλα”, “Θέμης”, “Ακτή Κοκκίνη”, “Κοράλλι” και “Σοφία”. Επίσης στις περιοχές του κέντρου “Χατζή”, του ζαχαροπλαστείου “Σπυρίδων”, του ΠΙΚΠΑ, των Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ. Θεοδώρων.

07:30-10:00: Στον δ. Φαιστού, στα χωριά Πλατιά Περάματα και Χρυσόστομος.

08:00-15:00: Στον δ. Γόρτυνας, στο χωριό Άγ. Δέκα, στις περιοχές του ελαιουργείου Δαμιανάκη, της ΕΓΣ Μεσαράς, των αρδευτικών Κατσαμάνη, Φραγκιαδουλάκη, Καζάκη, Πρεκατσουνάκη, Βουβάκη, Χαριτάκη, Τυράκη, Εφεντάκη και Μανιαδάκη, και στο θερμοκήπιο Νεονάκη. Στα χωριά Βαγιωνιά, Βασιλική και Κανδήλα, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Λεβεντάκη και Σεργίου, και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/09/2021

07:30-10:00: Στον δ. Γόρτυνας, στα χωριά Καπετανιανά και Αγ. Ιωάννης Καπετανιανών.

08:00-12:00: Στις Κάτω Γούβες, στην περιοχή ανατολικά του ξενοδοχείου “Λάβρης”, στην περιοχή της ταβέρνας “Μαρία” και στην περιοχή του ξενοδοχείου “Αφροδίτη”.

08:00-12:00: Στο χωριό Ελιά του δ. Χερσονήσου, στην περιοχή της νεοαναγειρόμενης οικίας Μερκουλίδη.

11:00-15:00: Στο χωριό Επισκοπή του δ. Χερσονήσου, στην έξοδο του χωριού προς Σγουροκεφάλι, στην περιοχή της οικίας Ατσαλάκη Αλίκης.

13:00-14:00: Στις Κάτω Γούβες, στην περιοχή του πτηνοτροφείου Φαρσάρη.

13:00-15:00: Γενικά στο χωριό Σκόπελα του δ. Χερσονήσου.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για τον λόγο αυτό, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News