Τροχαίο με μηχανάκι στην Λ. Κνωσού - Τραυματίστηκε νεαρή γυναίκα

Κρήτη
Τροχαίο με μηχανάκι στην Λ. Κνωσού - Τραυματίστηκε νεαρή γυναίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με τραυματισμό σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης

Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα στην Λεωφόρο Κνωσού, το οποίο έθεσε σε κινητοποίηση το ΕΚΑΒ, καθώς υπήρξε και τραυματισμός από τη σύγκρουση μηχανής και ενός οχήματος.

Ειδικότερα, στο τροχαίο που έλαβε χώρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε μία μηχανή - στην οποία επέβαινε μία νεαρή κοπέλα - με ένα όχημα, με αποτέλεσμα και τον τραυματισμό της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει την τραυματία και να την μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή της, ωστόσο φέρει τραύματα στα κάτω άκρα.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο έλαβε χώρα στα φανάρια των Λ. Κνωσού & Αντιστάσεως - των δύο πολυσύχναστων αυτών δρόμων -, με κατοίκους της περιοχής μάλιστα να τονίζουν ότι συχνά λαμβάνουν χώρα τροχαία στο συγκεκριμένο σημείο.

Κάτοικος που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του καταγγέλλει στο neakriti.gr πως στα φανάρια που σημειώθηκε το τροχαίο, τα οποία βρίσκονται στις συγκεκριμένες Λεωφόρους, δεν συγχρονίζονται, με αποτέλεσμα κάθε λίγο να έχουμε τροχαία με τραυματισμούς.

Μήπως οι αρμόδιοι θα πρέπει να το κοιτάξουν, πριν θρηνήσουμε θύματα; 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News