Βενιζέλειο: Σταδιακά η αφύπνιση για την 36χρονη έγκυο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Covid

Κρήτη
Βενιζέλειο: Σταδιακά η αφύπνιση για την 36χρονη έγκυο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Covid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου βρίσκεται η 36χρονη έγκυος, η οποία διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Μάχη για τη ζωή της και του μωρού που κυοφορεί εξακολουθεί να δίνει η 36χρονη γυναίκα, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, καθώς παρουσίασε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω κορωνοϊού και διασωληνώθηκε.

Όπως ανέφερε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το neakriti.gr αναμενόταν μέσα στην ημέρα να ξεκινήσει η διαδικασία της αφύπνισης στην εντατική, ωστόσο αυτό δεν έγινε, σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Κώστα Τερζάκη.

Οι γιατροί αποφάσισαν «να παραμείνει σε καταστολή, καθώς η αφύπνιση εκτιμάται ότι δεν μπορεί να γίνει για την ώρα», σύμφωνα με τον κ. Τερζάκη. «Αυτό θα γίνει σταδιακά. Θα προσπαθήσουν σταδιακά να την αφυπνίσουν», διευκρίνισε.

Παράλληλα δήλωσε στο neakriti.gr, πως το «έμβρυο είναι καλά», ενώ και οι εξετάσεις της 36χρονης δείχνουν ότι «οι δείκτες φλεγμονής φαίνεται να έχουν υποχωρήσει».

Υπενθυμίζεται πως η 36χρονη γυναίκα που βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, εισήχθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο την Παρασκευή 27 Αυγούστου, με την κατάστασή της να επιδεινώνεται και τους γιατρούς να κρίνουν επιβεβλημένη τη νοσηλεία της στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

(Φωτογραφία αρχείου unsplash) 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News