Ηράκλειο

Βενιζέλειο: «Ξυπνούν» την έγκυο στη ΜΕΘ covid - Ελπίδες για την 36χρονη

Αγωνία για την εγκυμονούσα και το μωρό που κυοφορεί

Αγωνιούν κάθε λεπτό που περνάει για την έγκυο και το μωράκι της, ο σύζυγος και η οικογένειά της που είδαν από τη μία στιγμή στην άλλη την 36χρονη να μπαίνει στην εντατική και να αγωνίζεται για τη ζωή της ίδιας και του μωρού που κυοφορεί. Η 36χρονη παρουσίασε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω covid και χρειάστηκε να διασωληνωθεί, τις επόμενες ώρες όμως θα διαφανεί η πορεία της υγείας της, αφού ξεκίνησε η διαδικασία της αφύπνισης στην εντατική.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου Κώστα Τερζάκη: «οι εργαστηριακές εξετάσεις είναι βελτιωμένες και αρχίζει η διαδικασία της αφύπνισης και της μείωσης αναπνευστικής υποστήριξης και του οξυγόνου. Η 36χρονη έχει βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, βαριά πνευμονία και σε ότι αφορά το μωρό είναι ακόμα πολύ μικρό…».

Η 36χρονη εισήχθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στις 27 Αυγούστου, ωστόσο γρήγορα η κατάστασή της επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να νσοηλευτεί στη ΜΕΘ covid. Σύμφωνα με τον σύζυγο της εγκύου που μίλησε στο Mega, είχε σκοπό να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού αφότου γεννήσει.

Όλοι προσεύχονται η 36χρονη που βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης και το μωρό της, να καταφέρουν να ξεπεράσουν τη σοβαρή περιπέτεια υγείας.

φωτογραφία unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια