Κωνσταντίνα Συμβουλάκη – Χάρης Γαλυφιανάκης: «Η προσπάθεια εντέλει ανταμείβεται»

Κρήτη
Κωνσταντίνα Συμβουλάκη – Χάρης Γαλυφιανάκης: «Η προσπάθεια εντέλει ανταμείβεται»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κωνσταντίνα εισέρχεται 4η στο Τμήμα Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης, ενώ ο Χάρης Γαλυφιανάκης στην Οδοντιατρική Αθηνών

Η Κωνσταντίνα Συμβουλάκη από το 3ο ΓΕ.Λ. Ηρακλείου Κρήτης πέτυχε την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συγκεκριμένα εισέρχεται 4η στο Τμήμα Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης, ύστερα από έναν δύσκολο αγώνα εξαιτίας και των ειδικών συνθηκών που επικράτησαν λόγω του κορωνοϊού.

Σε δήλωσή της προς τη “Νέα Κρήτη” η Κωνσταντίνα Συμβουλάκη ανέφερε: «Μέσα από μια δύσκολη συγκυρία λόγω πανδημίας, κλήθηκα να διαχειριστώ την πρόκληση ενός υψηλού στόχου. Η προσπάθεια εντέλει ανταμείβεται με πολλούς τρόπους, καθώς δόθηκαν ευκαιρίες για μια νέα αφετηρία και μια ωριμότερη στάση απέναντι στα πράγματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα τους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα!».

Χάρης Γαλυφιανάκης

Πέτυχε Οδοντριατική ακολουθώντας τον δρόμο της μητέρας του!

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά», λέει ο σοφός λαός, και εν προκειμένω φαίνεται ότι το επάγγελμα και η επιτυχημένη καριέρα της μητέρας του έπαιξε σημαντικό ρόλο για την επιλογή και την επιτυχία του Χάρη Γαλυφιανάκη! Ο Χάρης Γαλυφιανάκης κατάφερε να συγκεντρώσει 19.420 μόρια και να εισαχθεί 3ος κατά σειρά κατάταξης στην Οδοντιατρική Αθηνών, ακολουθώντας το επαγγελματικό πεδίο στο οποίο δραστηριοποιείται η μητέρα του Έλενα Τζαγκαρουλάκη – Γαλυφιανάκη, ο οποία είναι ειδική παιδοδοντρίατρος στο Ηράκλειο.

Ο πατέρας του, Γιώργος Γαλυφιανάκης, είναι καθηγητής στη Σχολή Λογιστικής του ΕΛΜΕΠΑ. Ο Χάρης Γαλυφιανάκης σε δήλωση του στη «Νέα Κρήτη» ανέφερε για την επιτυχία του: «Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, που είναι η Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου αλλά και τους καθηγητές μου για την αγάπη τους, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Συμμετείχα στις Πανελλαδικές για δεύτερη φορά επιμένοντας στον στόχο μου. Η συμβουλή μου προς όλους τους υποψήφιους φοιτητές είναι να μην εγκαταλείπουν ποτέ τον στόχο τους και να μην απογοητεύονται, καθώς οι αποτυχίες είναι ο δρόμος που περνάς πάντα για να φτάσεις στην επιτυχία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News