Έγκλημα στη Μεσαρά: Στιγμές έντασης - Φώναξαν φονιά οι συγγενείς

Ηράκλειο
Έγκλημα στη Μεσαρά: Στιγμές έντασης - Φώναξαν φονιά οι συγγενείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απολογείται ο Ρουμάνος για το έγκλημα στη Μεσαρά

Νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί , για να αποφευχθούν επεισόδια- οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου ο Ρουμάνος καθ'ομολογίαν δράστης του Νίκου Μπιτσακάκη και ο ομοεθνής του. Ωστόσο και σήμερα οι συγγενείς που συγκεντρώθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου φώναξαν φωνιά, την ώρα ο Ρουμάνος και ο ομοεθνής του βρίσκονταν στο εσωτερικό των δικαστηρίων και απολογούνταν.

Ο Ρουμάνος καθ' ομολογίαν δολοφόνος του Νίκου Μπιτσακάκη στο Πετροκεφάλι και ο 30χρονος συμπατριώτης του- τον οποίο ο δράστης κατονόμασε ως το άτομο που του διέθεσε το φονικό όπλο, με το οποίο σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο- πήραν προθεσμία για σήμερα για να απολογηθούν. 

Σε βάρος του 27χρονου Ρουμάνου ο εισαγγελέας την Τετάρτη άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάστασηΕπίσης άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά και για ψευδή κατάθεση στους αστυνομικούς, ενώ στον ομοεθνή του ασκήθηκε δίωξη για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία, για παράνομη οπλοκατοχή και για παραχώρηση της καραμπίνας σε τρίτο πρόσωπο που δε διέθετε σχετική άδεια. 

Οι συγγενείς του άτυχου 39χρονου βρέθηκαν την Τετάρτη έξω από τα Δικαστήρια όταν στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι ο 27χρονος Ρουμάνος. Τη στιγμή της μεταφοράς του Ρουμάνου στα Δικαστήρια επικράτησε πανδαιμόνιο, με τους συγγενείς να ξεσπούν κατά του καθ’ ομολογίαν δράστη φωνάζοντας «φονιά». Μάλιστα αρκετοί συγγενείς, μεταξύ των οποίων η μητέρα του 39χρονου, κατέρρευσαν.

Δείτε τι δήλωσαν χθες οι συγγενείς του 39χρονου στην ΚΡΗΤΗ TV:

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ από τα χθεσινά επεισόδια στο δικαστικό μέγαρο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News