Βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στο γραφείο Πυρασφάλειας

Ηράκλειο
Βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στο γραφείο Πυρασφάλειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά τι αναφέρει η επιστολή

Με κοινή κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης και οι Βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, κατέθεσαν την επιστολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (ΤΕΕ-ΤΑΚ), με την οποία αναδεικνύεται η υποστελέχωση του γραφείου Πυρασφάλειας Ηρακλείου.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του ΤΕΕ/ΤΑΚ: «Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η προσθήκη επιπλέον ελεγκτών πυρασφάλειας, ώστε να πραγματοποιούνται έγκαιρα οι έλεγχοι των μελετών πυρασφάλειας, οι αυτοψίες στους επικίνδυνους χώρους, καθώς και οι έλεγχοι Seveso στις μεγάλες εγκαταστάσεις και να εκδίδονται σε σύντομο χρόνο τα πιστοποιητικά πυροπροστασίας.

Οι Βουλευτές τονίζουν ότι: «Πρόκειται για ένα κρίσιμο ζήτημα για τον τεχνικό κόσμο της ανατολικής Κρήτης και ζητούν ενημέρωση από τον αρμόδιο Υπουργό, αναφορικά με τις ενέργειες που προτίθεται να προβεί για να καλυφθεί το σημαντικό αυτό πρόβλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News