'Εγκλημα στη Μεσαρά: Ξέσπασε η μητέρα του «Λαέρτη» για τον Ρουμάνο «Τον είχε σαν παιδί του.Του είχα πει να τον διώξει»

Ηράκλειο
'Εγκλημα στη Μεσαρά: Ξέσπασε η μητέρα του «Λαέρτη» για τον Ρουμάνο «Τον είχε σαν παιδί του.Του είχα πει να τον διώξει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύζυγος 39χρονου: «Το παιδί είδε τον πατέρα του στα αίματα - Ίσως είδε τον φονιά» - Ένταση στα δικαστήρια

Ξέσπασε η μητέρα του 39χρονου Νίκου Μπιτσακάκη που δολοφονήθηκε στο Πετροκεφάλι η οποία υποστήριξε για τον 27χρονο καθ’ομολογίαν δολοφόνο του γιου της ότι «τον είχε σαν παιδί του. Του είχα πει να τον διώξει αλλά μου έλεγε πως είναι καλός στη δουλειά του.Το παιδί μου, το’φαγε…Αυτό τον έφαγε. Η ζήλια, η κακία, η πονηριά των ξένων;».

Μάλιστα η μητέρα του θύματος υποστήριξε ότι ο Ρουμάνος που ομολόγησε το έγκλημα είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να σκοτώσει οδηγό ταξί τυλίγοντας ζώνη στο λαιμό του.

Σύζυγος 39χρονου: «Το παιδί είδε τον πατέρα του στα αίματα - Ίσως είδε τον φονιά»

Συντετριμμένη εμφανίστηκε και η σύζυγός του 39χρονου. Όπως ανέφερε: «του αφαίρεσε τη ζωή άδικα ύπουλα. Για ποιο λόγο τον μισούσε; Δεν είχαν καμία οικονομική διαφορά» Για το παιδί της σημείωσε με πόνο «είναι ένα 8χρονο που είδε τον πατέρα του στα αίματα. Ίσως είδε τον φονιά γιατί φώναζε. Το παιδί είναι σε σοκ. Θα το αφήσω να ηρεμήσει και μετά θα του μιλήσω….».

Φώναζαν "φονιάς" 

Οι συγγενείς του άτυχου 39χρονου βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια καθώς στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο 27χρονος Ρουμάνος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 39χρονο Νίκο Μπιτσακάκη το βράδυ της Δευτέρας στη Μεσαρά. Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τον 27χρονο συνελήφθη και ένας ακόμα Ρουμάνος από τον οποίο ο 27χρονος υποστηρίζει ότι προμηθεύτηκε το όπλο που χρησιμοποίησε. Τη στιγμή της μεταφοράς του Ρουμάνου στα δικαστήρια επικράτησε πανδαιμόνιο με τους συγγενείς να ξεσπούν κατά του καθ’ομολογίαν δράστη, φωνάζοντας "φονιά''. Μάλιστα αρκετοί συγγενείς μεταξύ των οποίων η μητέρα του 39χρονου, κατέρρευσαν. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος άνδρας πυροβολήθηκε τη Δευτέρα σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του στο Πετροκεφάλι, το οποίο βρίσκεται μαζί με το ποιμνιοστάσιό του στον ίδιο χώρο, σε περιοχή έξω από το χωριό. Μέσα στο σπίτι μάλιστα βρισκόταν το ανήλικο παιδί του 39χρονου που βγήκε να δει τι είχε συμβεί. Σύμφωνα ωστόσο με άλλη εκδοχή και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε μπροστά στο ανήλικο παιδί του. Ο 39χρονος εξέπνευσε και ο 27χρονος Ρουμάνος εργάτης του, ομολόγησε στη συνέχεια ότι ήταν ο δράστης του άγριου φονικού.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθησαν σήμερα (σ.σ. χθες Τρίτη 24/8) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, δύο αλλοδαποί εμπλεκόμενοι σε ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε χθες (προχθές Δευτέρα 23/8) το βράδυ, σε βάρος ημεδαπού άνδρα, σε περιοχή του δήμου Φαιστού.Ειδικότερα, χθες (σ.σ. προχθές) το βράδυ, σε περιοχή του δήμου Φαιστού, ο ένας αλλοδαπός πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου. Από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού προέκυψε ότι ο ένας αλλοδαπός είχε προβεί στην ανθρωποκτονία σε βάρος του ημεδαπού άνδρα. Στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμη ένας αλλοδαπός, στην οικία του οποίου ακολούθησε έρευνα, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκε αεροβόλο όπλο και μαχαίρι. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News