Έγκλημα στη Μεσαρά: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του «Λαέρτη»

Ηράκλειο
Έγκλημα στη Μεσαρά: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του «Λαέρτη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ από το άγριο έγκλημα στη Μεσαρά

Mε οδύνη οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην τελευταία του κατοικία, ο 39χρονος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ στο Πετροκεφάλι Μεσαράς.

Η κηδεία του 39χρονου- που είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή με το παρανόμι “Λαέρτης”- πραγματοποιήθηκε στις 18:00 το απόγευμα στο ναό του Αγίου Πνεύματος στο Πετροκεφάλι.

Οικογένεια και συγγενείς παραμένουν συγκλονισμένοι από το σοκαριστικά άγριο έγκλημα ενώ η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας δέχτηκε τον πυροβολισμό σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του, το οποίο βρίσκεται μαζί με το ποιμνιοστάσιό του στον ίδιο χώρο, σε περιοχή έξω από το χωριό. Μέσα στο σπίτι μάλιστα βρισκόταν το ανήλικο παιδί του 39χρονου που βγήκε να δει τι είχε συμβεί. Σύμφωνα ωστόσο με άλλη εκδοχή και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε μπροστά στο ανήλικο παιδί .

Ο δράστης ή οι δράστες που εκτέλεσαν τον 39χρονο, λίγα λεπτά νωρίτερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν πυροβολήσει έναν αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος εργαζόταν για λογαριασμό του θύματος έχοντας την ευθύνη για τα πρόβατα. Φαίνεται ότι είχαν στήσει καρτέρι και παρακολουθούσαν το θύμα, σενάριο που ενισχύεται από το γεγονός ότι γύρω από το σπίτι βρίσκονται πολλές ελιές, όπου θα μπορούσαν να κρυφτούν.Στο σπίτι αυτό ο άνδρας διέμενε με την οικογένειά του, ενώ εκείνη την ώρα φαίνεται να απουσίαζαν κάποια από τα μέλη, όχι όμως το παιδί του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News