Έγκλημα στη Μεσαρά: Εκτέλεσαν 39χρονο άνδρα έξω από το σπίτι του – Το σημείο του άγριου φονικού

Ηράκλειο
Έγκλημα στη Μεσαρά: Εκτέλεσαν 39χρονο άνδρα έξω από το σπίτι του – Το σημείο του άγριου φονικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαφιόζικη εκτέλεση πατέρα δύο παιδιών

Αναστάτωση στη Μεσαρά μετά το άγριο έγκλημα με χαρακτηριστικά μαφιόζικης εκτέλεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Πετροκεφάλι Μεσαράς με θύμα έναν 39χρονο, που μπροστά στο σπίτι του δέχτηκε πυροβολισμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα είναι ένας άνδρας - τα αρχικά του ονόματός του είναι Ν. Μ. και είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή με το παρανόμι “Λαέρτης”.

Τον εκτέλεσαν με πυροβολισμό

Ο άνδρας δέχτηκε τον πυροβολισμό σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του, το οποίο βρίσκεται μαζί με το ποιμνιοστάσιό του στον ίδιο χώρο, σε περιοχή έξω από το χωριό. Μέσα στο σπίτι μάλιστα βρισκόταν το ανήλικο παιδί του 39χρονου που βγήκε να δει τι είχε συμβεί. Σύμφωνα ωστόσο με άλλη εκδοχή και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η εν ψυχρώ εκτέλεση έγινε μπροστά στο ανήλικο παιδί .

Ο δράστης ή οι δράστες που εκτέλεσαν τον 39χρονο, λίγα λεπτά νωρίτερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν πυροβολήσει έναν αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος εργαζόταν για λογαριασμό του θύματος έχοντας την ευθύνη για τα πρόβατα. Φαίνεται ότι είχαν στήσει καρτέρι και παρακολουθούσαν το θύμα, σενάριο που ενισχύεται από το γεγονός ότι γύρω από το σπίτι βρίσκονται πολλές ελιές, όπου θα μπορούσαν να κρυφτούν. Στο σπίτι αυτό ο άνδρας διέμενε με την οικογένειά του, ενώ εκείνη την ώρα φαίνεται να απουσίαζαν κάποια από τα μέλη, όχι όμως το παιδί του.

Ο δράστης ή οι δράστες αρχικά κατευθύνθηκαν στο ποιμνιοστάσιο, όπου κατά πληροφορίες βρισκόταν ένας Ρουμάνος εργάτης. Εκεί έπεσαν δύο πυροβολισμοί και αμέσως μετά ακούστηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, άλλοι τέσσερις πυροβολισμοί. Ήταν οι πυροβολισμοί από “Πόκι” που δέχτηκε ο 39χρονος, ο οποίος κατά πληροφορίες βρισκόταν στη βεράντα ή τουλάχιστον σε κάποιον εξωτερικό χώρο του σπιτιού. Τη σκηνή του φόνου του πατέρα του είδε το ανήλικο παιδί του, το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι δράστες δεν αποκλείεται να κρύφτηκαν ανάμεσα στις ελιές και να παρακολουθούσαν τις κινήσεις του θύματος, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Η μαφιόζικη εκτέλεση μέσα στο σπίτι του θύματος έχει προκαλέσει τρομερή αναστάτωση στην περιοχή της Μεσαράς. Φαίνεται ότι στο σημείο έχει μαζευτεί ολόκληρο το χωριό, ενώ η Αστυνομία, από τα πρώτα λεπτά που έγινε δέκτης της πληροφορίας των πυροβολισμών και του εγκλήματος, έζωσε την περιοχή εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών. Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της πληροφορίες που συλλέγει, ενώ “κλειδί” θα αποτελέσουν και τα όσα θα καταθέσει ο Ρουμάνος εργάτης, εφόσον βρίσκεται σε θέση να το κάνει. Πάντως, ήδη από το χωριό υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν και τα σενάρια που σχετίζονται με το παρελθόν του θύματος και του αλλοδαπού εργάτη.

Η πρόσοψη του σπιτιού όπου το θύμα δέχτηκε τον πυροβολισμό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News