Ηράκλειο

Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: «Αδιανόητο οι έξοδοι κινδύνου να είναι κλειδωμένες με λουκέτο»

"Πάνω από 2.000 εργαζόμενους και εκατοντάδες ασθενείς και συνοδοί, εξυπηρετούνται από μία μόνο είσοδο-έξοδο"

Στα λουκέτα που σύμφωνα με καταγγελίες επανεμφανίστηκαν σε κεντρικές και περιφερειακές πόρτες του ΠΑΓΝΗ αναφέρεται το Σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου το οποίο σε ανακοίνωσή του απευθυνόμενο στη διοίκηση αναφέρει ότι πρόκειται για επικίνδυνη κίνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κύριε διοικητά, Για άλλη μία φορά, η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων μέσα στο νοσοκομείο, πήρε την απόφαση και κλείδωσε με λουκέτο όλες τις κεντρικές και περιφερειακές πόρτες καθώς και τις εξόδους κινδύνου του νοσοκομειακού συγκροτήματος και άφησε μόνο την κεντρική πόρτα ανοιχτή για την είσοδο και έξοδο εργαζομένων, ασθενών και συνοδών.

Η διοίκηση φανερώνει ξανά ότι δεν έχει κανένα πλάνο προστασίας, καμία στρατηγική και παίρνει τις ίδιες επικίνδυνες αποφάσεις οι οποίες ΔΕΝ αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Αυτή η απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου δημιουργεί ανασφάλεια και επικινδυνότητα σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού! Ειδικά σε μία περίοδο με έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή μας! Δεν είναι δυνατόν ένα μεγάλο κτιριακό συγκρότημα, όπως είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με πάνω από 2.000 εργαζόμενους και εκατοντάδες ασθενείς και συνοδούς, να εξυπηρετείται από μία μόνο είσοδο-έξοδο.

Είναι αδιανόητο οι έξοδοι κινδύνου σε όλα τα κτίρια να είναι κλειδωμένες με λουκέτο. Παρακαλούμε όπως προβείτε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να επανέλθει η ασφάλεια σε ασθενείς και εργαζόμενους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια