Τέλος στη δράση του ληστή των φαρμακείων με τη σύλλήψή του - Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Ηράκλειο
Τέλος στη δράση του ληστή των φαρμακείων με τη σύλλήψή του - Τι βρέθηκε στο σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός συνελήφθη και πήρε προθεσμία την Τετάρτη να απολογηθεί

Στο “δόκανο” της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται  το άτομο το οποίο φέρεται να λήστεψε δύο φαρμακεία, στην πόλη του Ηρακλείου, μέσα στον Αύγουστο. Πρόκειται για νεαρό άνδρα, ο οποίος συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπή. Ας σημειωθεί ότι ο συλληφθείς κατηγορείται επιπλέον για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή Ηρακλείου. Ο νεαρός συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση της Αστυνομίας, ο εν λόγω άνδρας διέπραξε από τις 4 Αυγούστου έως προχθές δύο ληστείες και μια κλοπή από φαρμακεία. Εξάλλου, ο συλληφθείς κατηγορείται και για υπεξαίρεση από επιχείρηση όπου εργαζόταν. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε από την επιχείρηση χρήματα, αλλά και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αφού προέβη στην υπεξαίρεση, ο νεαρός κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι είχαν προβεί στην εν λόγω πράξη «παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, με σκοπό να ιδιοποιηθεί τα χρήματα από τις εισπράξεις της επιχείρησης και τη δίκυκλη μοτοσικλέτα».

Το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου έκαναν έρευνα στο σπίτι του  άνδρα, όπου βρήκαν - και κατάσχεσαν - ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, καθώς και «είδη ένδυσης» τα οποία φέρεται να φορούσε όταν «είχε προβεί στην τέλεση παράνομων ενεργειών». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχημάτισε σε βάρος του η Αστυνομία. Ο εισαγγελικός λειτουργός τού άσκησε κακουργηματική ποινική δίωξη και στη συνέχεια τον παρέπεμψε στον ανακριτή. 

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News