Τεράστια αύξηση τουριστών στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Κρήτη
Τεράστια αύξηση τουριστών στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντά στα νούμερα του 2019 οι αφίξεις – Τα στοιχεία από το λιμάνι του Ηρακλείου

Αλματώδη αύξηση τουριστών στο Ηράκλειο στην καρδιά του Καλοκαιριού «φωτογραφίζουν» τα επίσημα στοιχεία των αφίξεων επιβατών εξωτερικού στο Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, με τον Γιώργο Πλιάκα να εκφράζει την ικανοποίηση του.

Περίπου 329.000 επιβάτες αφίχθησαν από τις αρχές Αυγούστου μέχρι τις 17 του μήνα, αγγίζοντας το ποσοστό του 90% του 2019!  

Το 80% της κίνησης του 2019 κατέγραψε για τον μήνα Ιούλιο, το Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες ανήλθαν στους 508.865, όταν το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2019 ανήλθαν στους 645.096 επιβάτες.

Χαμόγελα ικανοποίησης και στον Δήμο Χερσονήσου, από τη σημαντική άνοδο τουριστών οι οποίοι δεν επηρεάστηκαν από το τοπικό lockdown.

Με πληρότητες 90% αναχωρούν και τα τουριστικά σκάφη από τη Χερσόνησο για κοντινές αποδράσεις, προκαλώντας ικανοποίηση στον κλάδο.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Πλιάκας εκφράζει τη πεποίθηση του για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου για τον μήνα Νοέμβριο.

Τονωτική ένεση στην τοπική οικονομία προσφέρει και ο τουρισμός Κρουαζιέρας. 

Περίπου 45.000 επιβάτες αφίχθησαν στο λιμάνι του Ηρακλείου από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα, ενώ μέχρι τέλος του χρόνου οι προσεγγίσεις Κρουαζιερόπλοιων ανέρχονται σε 130.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News