Τροχαία στην Κρήτη: Ανησυχία και προβληματισμός μετά το νέο τραυματισμό μοτοσικλετιστή

Κρήτη
Τροχαία στην Κρήτη: Ανησυχία και προβληματισμός μετά το νέο τραυματισμό μοτοσικλετιστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον επίμαχο δρόμο, αρκετοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες ενώ έχουν σημειωθεί δεκάδες τροχαία όπως σημειώνουν διερχόμενοι οδηγοί

Σε μάστιγα τείνουν να εξελιχθούν τα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη, το φετινό Καλοκαίρι, με ένα ακόμη τροχαίο να σημειώνεται στον δρόμο προς Μοίρες.

Νεαρός οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά τη σύγκρουση της μηχανής που οδηγούσε με ΙΧ αυτοκίνητο, με τον ίδιο να μεταφέρεται στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η σύγκρουση της μηχανής με το ΙΧ ήταν σφοδρή, με τον νεαρό να εκτινάσσεται λίγα μέτρα παρακάτω ενώ σε ότι αφορά τις συνθήκες του σοβαρού αυτού τροχαίου, αυτές διερευνώνται από την Αστυνομία.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί σε διασταύρωση στις Μοίρες.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της οδηγού του ΙΧ, το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς Τυμπάκι, ενώ ο νεαρός οδηγός της μηχανής κατευθυνόταν από τις Μοίρες προς Ηράκλειο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός οδηγός της μηχανής ο οποίος είναι από τα Σκούρβουλα  κατευθυνόταν προς την εργασία του προς τους Αγίους Δέκα.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση με το ΙΧ, ο νεαρός οδηγός εκτινάχθηκε σε απόσταση άνω των 10 μέτρων.

Ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, με συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα να συγκλονίζονται.

Στον επίμαχο δρόμο, αρκετοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες ενώ έχουν σημειωθεί δεκάδες τροχαία όπως σημειώνουν διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι εκφράζουν την ανησυχία και τον προβληματισμό τους για την μάστιγα των τροχαίων.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News