Ηράκλειο

Εκπτώσεις στην Κρήτη: Ικανοποιημένοι οι καταναλωτές – Πτώση των τιμών μέχρι και 50%

Τα είδη ένδυσης και υπόδησης μονοπωλούν το ενδιαφέρον

Ικανοποιητικές χαρακτηρίζονται από τους αγοραστές οι θερινές εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων με τα είδη ένδυσης και υπόδησης να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Η κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκε στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου και κατέγραψε τις αγοραστικές επιλογές πολιτών αλλά και τουριστών με το θετικό πρόσημο να κυριαρχεί την περίοδο που διανύουμε.

Μπορεί οι υψηλές θερμοκρασίες που πολιορκούν τη χώρα μας να μην προσφέρονται για επιδρομές στα καταστήματα, ωστόσο οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές των καταστημάτων της πόλης του Ηρακλείου, καθώς οι εκπτώσεις έχουν ακόμα… δρόμο.

Οι αγοραστές δηλώνουν στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV ευχαριστημένοι από την πτώση των τιμών, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις φτάνουν και το 50%.

Είδη ένδυσης και υπόδησης είτε για τον χειμώνα είτε για το καλοκαίρι, μονοπωλούν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού που έχει σπεύσει ήδη από τις πρώτες μέρες της εκπτωτικής περιόδου να αγοράσει έτσι ώστε να έχει περισσότερες επιλογές.

Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι που ακόμα δεν έχουν προβεί σε αγορές καθώς δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις τιμές των επιχειρήσεων.

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια