Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – Κρήτη: Έντονες αντιδράσεις για την μετακίνηση 2 γιατρών στο Βενιζέλειο

Κρήτη
Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – Κρήτη: Έντονες αντιδράσεις για την μετακίνηση 2 γιατρών στο Βενιζέλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετακινήθηκαν από το Κέντρο Υγείας Καστελίου και από το ΤΟΜΥ Γαζίου

Αντιδράσεις στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας προκαλούν οι 2 μετακινήσεις γιατρών από το Κέντρο Υγείας Καστελίου και από το ΤΟΜΥ Γαζίου στα ΤΕΠ του Βενιζελείου.

Για ακόμη μια φορά ο φτωχός συγγενής του συστήματος υγείας που ονομάζεται Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας απαξιώνεται, υποστηρίζουν γιατροί του Κέντρου Υγείας Καστελίου αλλά και ο συντονιστής Επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Μανόλης Μαρκάκης.

«Πέσαμε από τα σύννεφα» δήλωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Νομού Ηρακλείου Κορνηλία Μακρή, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, με την ίδια να κάνει λόγο για αποδυνάμωση και απαξίωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Για τις αποσπάσεις γιατρών από την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Βενιζέλειο, έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των γιατρών του Κέντρου Υγείας Καστελίου, ενώ για το επίμαχο ζήτημα υπήρξε έγγραφη διαμαρτυρία προς την ΔΥΠΕ, περιγράφοντας παράλληλα το σημαντικό ρόλο που επιτελεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στις δύσκολες συνθήκες της Πανδημίας που διανύουμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News