Λήστεψε φαρμακείο και ζήτησε... συγγνώμη

Ηράκλειο
Λήστεψε φαρμακείο και ζήτησε... συγγνώμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρόμος από τις συνεχείς ληστείες και κλοπές σε φαρμακεία του Ηρακλείου

Με την απειλή σουγιά μεν, αλλά με ευαισθησίες , εμφανίζεται ο ληστής που φέρεται να έχει "χτυπήσει" πιθανότατα σε τουλάχιστον δύο φαρμακεία του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα ήταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα σε φαρμακείο στη λεωφόρο Κνωσού όταν φαρμακοποιός ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη της ληστείας, ο οποίος υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 700 ευρώ.

Όπως περιέγραψε στην ΚΡΗΤΗ TV  και την Εύη Σπανού,μία από τις υπαλλήλους που έζησε τον τρόμο ,ο άνδρας αφού κατάφερε να αποσπάσει μικροποσά από το ταμείο δεν παρέλειψε φεύγοντας να εξηγήσει πως τα είχε ανάγκη και μάλιστα να ζητήσει συγγνώμη.

Όπως περιγράφει η υπάλληλος κα Παπουτσιδάκη: «ήμασταν με μια συνάδελφο στο εργαστήριο, βλέπω έναν νέο πελάτη να μπαίνει, πηγαίνω να τον εξυπηρετήσω, στέκομαι μπροστά στο ταμείο και αυτός προχωράει με πολύ άνεση και μπαίνει πίσω από τον πάγκο. Μας βγάζει έναν σουγιά , μας λέει ‘’το ταμείο, μην κουνηθείτε’’και ‘’συγγνώμη τα έχω ανάγκη’’.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη και εξετάζει αν πρόκειται για τον ίδιο στη ληστεία που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε φαρμακείο στις Πατέλες.

Αβεβαιότητα και ανησυχία επικρατούν στον κλάδο με τα περιστατικά ληστείας ολοένα να αυξάνονται.

Ρεπορτάζ: Εύη Σπανού

φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News