Απολογείται σήμερα ο γιατρός - Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 19χρονου

Ηράκλειο
Απολογείται σήμερα ο γιατρός - Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 19χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γιατρός αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται

Απολογείται σήμερα ο γνωστός 50χρονος ακτινολόγος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 19χρονου, υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στο Ηράκλειο και την ιατρική κοινότητα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νεαρός άνδρας επισκέφτηκε τον ιδιώτη γιατρό προχθές για να υποβληθεί σε συγκεκριμένη εξέταση. Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς ο 19χρονος φοιτητής, βρέθηκε στο ιατρείο για να υποβληθεί σε υπέρηχο και να εξεταστεί για κιρσοκήλη στην περιγεννητική περιοχή. Στη διάρκεια όμως της εξέτασης, όπως κατέθεσε ο 19χρονος φοιτητής, ξαφνικά διαπίστωσε ότι, αντί για εξέταση, ο 50χρονος ακτινολόγος τον θώπευε.

Σοκαρισμένος, αμέσως μετά πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας, όπου έκανε την καταγγελία, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη του 50χρονου, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια προσβολή, αλλά και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο γνωστός γιατρός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της προανάκρισης.

 Όμως ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή υποστηρίζοντας πως ό,τι έγινε ήταν βάσει επιστημονικών διαδικασιών. Ο γιατρός αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας πως ό,τι έγινε ήταν βάσει επιστημονικών διαδικασιών.

Φωτογραφία: rawpixel

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News