DoctorNearYou.gr - AFFIDEA: Κορυφαία συνεργασία για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας

Κρήτη
DoctorNearYou.gr - AFFIDEA: Κορυφαία συνεργασία για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ραντεβού για Covid-19 τεστ με ένα "κλικ"

Η online πλατφόρμα κρατήσεων για τεστ Covid-19 DOCTOR NEAR YOU (https://doctornearyou.gr/ ), της οποίας διαχειριστής είναι ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Όμιλο Διαγνωστικών Κέντρων AFFIDEA, ηγέτη στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Πανευρωπαϊκά, αλλά και στην Ελλάδα.

Με την προσθήκη της AFFIDEA, δίνεται πλέον η δυνατότητα εξυπηρέτησης για COVID-19 τεστ σε πάνω από 30 Διαγνωστικά Κέντρα & Health Spots πανελλαδικά, περιλαμβανομένων των περιοχών Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Επίσης, συνεχίζεται η εστίαση στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εμπειρία ενός ολοένα διευρυνόμενου πελατολογίου με δυνατότητα online κρατήσεων 24/7, δειγματοληψιών σε πάνω από 2,000 ξενοδοχειακές μονάδες και με έκδοση αποτελέσματος εντός 24 ωρών περιλαμβανομένων, στις περισσότερες γεωγραφίες, και των Σαββατοκύριακων και επίσημων αργιών.

Με γνώμονα πάντα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του εσωτερικού, αλλά και του ξένου τουρισμού, που αποτελεί τον κύριο μοχλό της Ελληνικής Οικονομίας.

Περιοχές Εξυπηρέτησης

  • Σε Διαγνωστικά Κέντρα:Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κατερίνη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Χερσόνησος, Ελούντα, Ιεράπετρα, Ρόδος, Κως, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Ζάκυνθος, Βόλος, Μεσσηνία, Ηλεία, Κάρπαθος.
  • Σε ξενοδοχειακές μονάδες:2.000+ ξενοδοχεία στις ανωτέρω περιοχές

Περισσότερες πληροφορίες στο DoctorNearYou.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News