Μετά την αναστάτωση λόγω κορωνοϊού, εξετάστηκαν και πλέον ετοιμάζονται για το πανηγύρι του Αγ. Μύρωνα

Ηράκλειο
Μετά την αναστάτωση λόγω κορωνοϊού, εξετάστηκαν και πλέον ετοιμάζονται για το πανηγύρι του Αγ. Μύρωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φέτος το πανηγύρι του Αγίου Μύρωνα θα είναι προσαρμοσμένο στα πλαίσια που ορίζει η πανδημία

Σηκώνουν μανίκια για το πανηγύρι του Αγίου Μύρωνα στις 8 Αυγούστου οι κάτοικοι του ομώνυμου ωριού του Ηρακλείου.

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε αναφορικά με τα κρούσματα covid που καταγράφηκαν στο χωριό, υπήρξε κινητοποίηση της κοινότητας και των τοπικών μονάδων υγείας προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

«Υπήρξε καλή συνεργασία με την Περιφέρεια, τον Δήμο, την 7η ΥΠΕ και το ΑΤ Αγίου Μύρωνα  και καταφέραμε να έρθουν οι κινητές μονάδες εδώ και να πραγματοποιηθούν τεστ για να διαπιστώσουμε που βρισκόμαστε» λέει ο πρόεδρος της κοινότητας Γιάννης Σηφάκης στο neakriti.gr.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ έσπευσαν χτες στο χωριό και συνολικά πραγματοποιήθηκαν 140 τεστ εκ των οποίων τα 4 ήταν θετικά. Μάλιστα τα 2 από αυτά ανήκουν σε ανθρώπους που γνώριζαν ότι νοσούν και βρίσκονταν σε καραντίνα ωστόσο έσπευσαν να εξεταστούν για... ακόμη μια επιβεβαίωση.

«Ευχαριστώ πολύ του χωριανούς μου που έσπευσαν να κάνουν τεστ και τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας» σημειώνει ο πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Μύρωνα τονίζοντας πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ενώ έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση και στην εκκλησία του πολιούχου του χωριού.

«Τηρώντας όλα τα μέτρα που έχει θεσπίσει η πολιτική προστασία οδεύουμε προς τον εορτασμό του πολιούχου μας στις 7 και 8 Αυγούστου» τονίζει ο κ. Σηφάκης σημειώνοντας πως φέτος το πανηγύρι του Αγίου Μύρωνα θα είναι προσαρμοσμένο στα πλαίσια που ορίζει η πανδημία. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News