Ηράκλειο

Χαρ. Μαμουλάκης: «Ανησυχητικά ανέμελος, προκλητικά αργοπορημένος» ο κ. Μητσοτάκης

«Έπρεπε να μπει ολόκληρη η Κρήτη στο βαθύ κόκκινο, για να αντιληφθεί τι συμβαίνει στο νησί»

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Ηράκλειο για το ζήτημα των εμβολιασμών, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Έπρεπε να φτάσουμε παραμονές του Αυγούστου και να μπει ολόκληρη η Κρήτη στο βαθύ κόκκινο από το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Πρόληψη και τον Έλεγχο Ασθενειών – ECDC, για να αντιληφθεί τι συμβαίνει στο νησί ο συντοπίτης μας Πρωθυπουργός.

Τι κι αν πρόκειται για τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού κι έπρεπε από την πρώτη στιγμή να έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο εμβολιασμών, με στόχο την προστασία του τουριστικού μας προϊόντος, της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών του. Τι κι αν έπρεπε να είχαν ενισχυθεί προ πολλού οι μονάδες υγείας με προσωπικό και εξοπλισμό. Ο Κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να πείσει ότι μας θυμήθηκε, έστω στο και πέντε, με μια επίσκεψη που έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία επικοινωνιακού υλικού. Ευελπιστούμε ότι το όψιμο «ενδιαφέρον» του, δεν θα εξαντληθεί στις διακοπές του στην Κρήτη.».​

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια