Σκυλί χτυπήθηκε από Ι.Χ και εγκαταλείφθηκε αβοήθητο σε περιοχή του Ηρακλείου

Κρήτη
Σκυλί χτυπήθηκε από Ι.Χ και εγκαταλείφθηκε αβοήθητο σε περιοχή του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα φρικτό μαρτύριο έζησε το τραυματισμένο σκυλάκι

Ένα φρικτό μαρτύριο έζησε ο Ισίδωρος, το τραυματισμένο σκυλάκι που κυκλοφορούσε αβοήθητο για πάνω από μια εβδομάδα στην περιοχή ανάμεσα στο Χουδέτσι και το Καταλαγάρι.

Δεκάδες οδηγοί το έβλεπαν αιμόφυρτο ωστόσο κανείς δεν έκανε το αυτονόητο, να το μεταφέρει σε κτηνιατρείο, όπου έφτασε τελικά με την παρέμβαση της αστυνομίας και εθελοντών που έμειναν συγκλονισμένοι μπροστά στο θέαμα που αντίκρισαν.

Εθελοντές το αναζητούσαν το πρωί της Δευτέρας σε όλη την περιοχή μετά από πληροφορίες, χωρίς να καταφέρουν να το εντοπίσουν. Αργά το μεσημέρι διερχόμενος οδηγός το είδε στο Καταλαγάρι και κάλεσε την αστυνομία αφού η εικόνα ήταν τραγική.

Συγκλονισμένοι και οι αστυνομικοί του Τμήματος  Αστερουσίων ενημέρωσαν το γνωστό εθελοντή Γιώργο Ορφανίδη που το αναζητούσε και φρόντισαν να το μεταφέρουν μαζί με τον οδηγό που το εντόπισε στο κτηνιατρείο.

Η κατάσταση του σκυλιού που έχει χτυπηθεί από αυτοκίνητο και φέρει τραύματα και εγκαύματα ήταν απερίγραπτη. Με μεγάλη προσπάθεια απομακρύνθηκαν εκατοντάδες σκουλήκια που το έτρωγαν ζωντανό.. Μια κατάσταση που το οδηγούσε σε φρικτό θάνατο καθώς έχει υποστεί σηψαιμία.

Το τραυματισμένο σκυλάκι αν επιβιώσει θα υιοθετηθεί από τον εθελοντή Γιώργο Ορφανίδη προκειμένου να  μην επιστρέψει στο δρόμο, ενώ ονομάστηκε Ισίδωρος προς τιμής του οδηγού που σταμάτησε να το βοηθήσει.

Οι εθελοντές που συνεργάζονται για τη διάσωση του άτυχου τετράποδου κάνουν έκκληση σε όλους να μην αφήνουν αβοήθητα ζώα που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News