Νεκρός ο λουόμενος που «χάθηκε» στη θάλασσα της Αμμουδάρας

Ηράκλειο
Νεκρός ο λουόμενος που «χάθηκε» στη θάλασσα της Αμμουδάρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεβράστηκε η σορός του στην ακτή

Άδοξο τέλος στην αναζήτηση του κολυμβητή ο οποίος αναζητείτο από τις λιμενικές αρχές καθώς είχε χαθεί το Σάββατο στη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας Ηρακλείου. Περίπου στις 7 το πρωί της Κυριακής η σορός του ξεβράστηκε στην ακτή και εντοπίστηκε από λιμενικούς.

Υπενθυμίζεται πως τα ίχνη του άνδρα -ο οποίος έκανε το μπάνιο του στη θάλασσα παρά τους ισχυρούς ανέμους σε παραλία της Αμμουδάρας- χάθηκαν το Σάββατο, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί άμεσα το Λιμεναρχείο Ηρακλείου. Σκάφος του λιμενικού έσπευσε άμεσα στο σημείο όπου πραγματοποιούσε έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο ναυαγοσώστης τον έσωσε, αλλά το κύμα τον παρέσυρε ξανά

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άστεγο άνδρα, ο οποίος ζούσε σε μία παράγκα κοντά στην παραλία. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ναυαγοσώστης της παραλίας έσπευσε να βγάλει το Σάββατο από τη θάλασσα τον άτυχο άνδρα, όταν τον είδε ότι κινδύνευε.  

Σύμφωνα με τις περιγραφές, ενώ είχε καταφέρει να τον κρατήσει και κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να τον βγάλει από το νερό, ένας έντονος κυματισμός τον «πήρε» μέσα από τα χέρια του και τον εξαφάνισε στην κυριολεξία.

Υπενθυμίζεται ότι σε ότι αφορά τη δεύτερη έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου, συνεχίζεται η επιχείρηση του λιμενικού για τον εντοπισμό του ζευγαριού που «χάθηκε» με βάρκα στη θαλάσσια περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News