Θλίψη στην παράταξη «Ενεργοί Πολίτες» – «Έσβησε» στέλεχός της

Ηράκλειο
Θλίψη στην παράταξη «Ενεργοί Πολίτες» – «Έσβησε» στέλεχός της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρεται στην συλλυπητήρια ανακοίνωση

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του στελέχους της δημοτικής παράταξης Ηρακλείου  «Ενεργοί Πολίτες» , Νίκου Μάντζου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι «Ενεργοί Πολίτες» συντετριμμένοι, με μεγάλη θλίψη και οδύνη αποχαιρετούν τον Νίκο Μάντζο που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας.

Αγαπημένε μας φίλε και συναγωνιστή η παρουσία και συμμετοχή σου ήταν πάντα χρήσιμη και ωφέλιμη σε όλους. Ήσουν πάντα δραστήριος και αυθεντικός και το κενό που αφήνεις πίσω σου είναι δυσαναπλήρωτο. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

 Συντετριμμένος και ο φίλος του και πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου, Ζαχαρίας Ρηγάκης που σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε: 

«Έφυγε ο Νίκος μου, ο Νίκος μας, ο Νίκος όλων που βρέθηκαν με κάποιο  τρόπο στο δρόμο του. Ο Νίκος της προσφοράς, της ανιδιοτέλειας, της καλοσύνης, της εντιμότητας, της αλληλεγγύης, της συντροφικότητας, ο Νίκος της ανοιχτής αγκαλιάς.. ένας από τους ελάχιστους μεταξωτούς ανθρώπους που γνώρισα στη ζωή μου και ίσως ο μοναδικός που με έκανε καλύτερο άνθρωπο..δε φαντάζεσαι πόσο θα μου λείψεις ρε Μάντζο!! Κάθε μέρα που θα περνάει θα μου λείπεις..το μόνο που με παρηγορεί, οι χαρές που θα κάνει ο Μήτσος τώρα που θα συναντηθείτε..καλό ταξίδι αδερφέ μου..».

 Φωτογραφία: unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News