Αιματηρό επεισόδιο στις Άνω Γούβες: Στη φυλακή ο 29χρονος και ο 32χρονος

Κρήτη
Αιματηρό επεισόδιο στις Άνω Γούβες: Στη φυλακή ο 29χρονος και ο 32χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει, εκτός από τον 29χρονο κι ένας 32χρονος ντόπιος, ο οποίος επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα ο 29χρονος άνδρας, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, πυροβόλησε έναν 37χρονο πατέρα δυο παιδιών, έξω από ταβέρνα στις Άνω Γούβες Ηρακλείου. 

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει, εκτός από τον 29χρονο κι ένας 32χρονος ντόπιος, ο οποίος επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Οι δύο κατηγορούμενοι –οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση μαζί με άλλους 3 άνδρες ηλικίας 27, 18 και 30 ετών- απολογήθηκαν νωρίτερα σήμερα.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, η οποία υπήρξε «μαραθώνια», καθώς διήρκησε περισσότερες από επτά ώρες, αμφότεροι οι κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του. Ο νεαρός άνδρας ζήτησε συγγνώμη, ενώ φέρεται να είπε ότι ελπίζει ο 37χρονος τραυματίας να γίνει γρήγορα καλά.

Στον αντίποδα, ο 32χρονος κατηγορούμενος αρνείται ότι ήταν παρών κατά το επίμαχο συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 29χρονου ασκήθηκε προ ημερών ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Σε βάρος του 32χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας. Εξάλλου και οι άλλοι 3 φερόμενοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση κατηγορούνται για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Πρόκειται για τον 27χρονο αδερφό του 29χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε κι επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, καθώς κι άλλους δύο άνδρες ηλικίας 18 και 30 ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News