Μικρή κατολίσθηση στα Λιμανάκια Χερσονήσου – Χρόνιο το πρόβλημα με τα μεγαλύτερα οχήματα

Κρήτη
Μικρή κατολίσθηση στα Λιμανάκια Χερσονήσου – Χρόνιο το πρόβλημα με τα μεγαλύτερα οχήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, στο neakriti.gr

Μικρή κατολίσθηση σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στα «Λιμανάκια» της Χερσονήσου, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει κάποιος πολίτης καθώς το συγκεκριμένο σημείο είναι δύσβατο και δεν προτιμάται από τους λουόμενους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, «σήμερα το πρωί σημειώθηκε μια μικρή κατολίσθηση στα Λιμανάκια Χερσονήσου και στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και οι αρμόδιοι του Δήμου. Το επίμαχο σημείο αποκλείστηκε έτσι ώστε να μην μπορούν να παρκάρουν οι οδηγοί και να αποφευχθούν τυχόν κίνδυνοι».

Όπως ανέφερε ο κ. Σέγκος, το σημείο χαρακτηρίζεται επικίνδυνο και αποτελεί χρόνιο πρόβλημα το οποίο γιγαντώθηκε από την αύξηση της κίνησης των τελευταίων ετών καθώς και από την διέλευση μεγαλύτερων οχημάτων και λεωφορείων από το σημείο».

Ο κ. Σέγκος τόνισε πως η τεχνική υπηρεσία του Δήμου θα συνεδριάσει την Δεύτερα για το θέμα και ξεκαθάρισε πως στο σημείο δεν υπήρχαν λουόμενοι καθώς είναι ιδιαίτερα απόκρημνο.

Η ΚΡΗΤΗ TV και η εκπομπή «Ώρα Αιχμής» με τον Μάνο Δασκαλάκη, έχει αναδείξει κατά το παρελθόν το ζήτημα, ενώ στο 16:55 του βίντεο διακρίνεται μια φωτογραφία ντοκουμέντο με το οδόστρωμα να έχει υποχωρήσει, το λεωφορείο να βρίσκεται ελάχιστα μέτρα μακριά από το κενό και τους λουόμενους να βρίσκονται ακριβώς από κάτω στην παραλία, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των παρευρισκόμενων.

Ο κ. Σέγκος είχε τονίσει και στην εκπομπή της 31 Μαΐου την ανάγκη να υπάρξει εναλλακτική για τα μεγάλα οχήματα και να δοθεί το «πράσινο» φως μόνο για μικρότερα οχήματα.

(Κεντρική Φωτογραφία Αρχείου από την εκπομπή «Ώρα Αιχμής» που προβλήθηκε την Δευτέρα 31 Μαΐου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News