Στο κέντρο του Ηρακλείου ο Αλέξης Τσίπρας - Συνομίλησε με τους πολίτες

Κρήτη
Στο κέντρο του Ηρακλείου ο Αλέξης Τσίπρας - Συνομίλησε με τους πολίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παράπονά τους εξέφρασαν πολίτες, για τα «καυτά» θέματα που τους απασχολούν

Περιοδεία πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο εμπορικό κέντρο της πόλης το πρωί της Παρασκευής.

Με πολίτες που του εξέφρασαν τα παράπονά τους για την οικονομική κατάσταση, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μετά την πανδημία, συνομίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στην υγεία, την παιδεία και την οικονομία, ενώ εξέφρασαν τα παράπονά τους για τα έργα που εκτελούνται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου, τα οποία κρατάνε κλειστό το κέντρο, με αποτέλεσμα να «υποφέρουν» οι καταστηματάρχες.

Ο κ. Τσίπρας, αυτή την ώρα συμμετέχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους τοπικών φορέων και επιμελητηρίων, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιήσει ανοικτή ομιλία στο Ενετικό Λιμάνι, στην προβλήτα Μικρού Κούλε.

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στο νησί μας ο κ. Τσίπρας βρέθηκε χθες στο νομό Λασιθίου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, έκανε περιοδεία στο κεντρικό πεζόδρομο της Ιεράπετρας, και στους κεντρικούς πεζόδρομους του Αγίου Νικολάου, ενώ το απόγευμα συμμετείχε σε σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων του νομού. Επίσης, το βράδυ βρέθηκε  στις εγκαταστάσεις της ΚΡΗΤΗ TV, όπου παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News