Ηράκλειο

ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ: Επίσκεψη των μελών στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας

Η επίσκεψη είναι μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος "Γνωρίζοντας τα Μουσεία του Ηρακλείου»

Ένα ιδιαίτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποίησε το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστας Κοτσανάς την Τρίτη 13 Ιουλίου.

Τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ είχαν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και υπό την καθοδήγηση του προσωπικού του Τμήματος Εκπαίδευσης να γνωρίσουν και να θαυμάσουν στοιχεία της τεχνολογίας των Αρχαίων Ελλήνων. Η δράση είχε βιωματικό χαρακτήρα, καθώς οι συμμετέχοντες έπλασαν τις δικές τους ιστορίες που συσχετίζονταν με τα εκθέματα, δημιούργησαν τους δικούς τους ήρωες και πειραματίστηκαν με την τέχνη της αφήγησης.

 Η επίσκεψη αυτή είναι μέρος του γενικότερου εκπαιδευτικού προγράμματος "Γνωρίζοντας τα Μουσεία του Ηρακλείου» που υλοποιείται στο θεραπευτικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με στόχο τη γνωριμία των μελών του με την ιστορία, τις πολιτισμικές αναφορές και την τοπική κουλτούρα της Κρήτης.

 Το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστεί τη διεύθυνση και το προσωπικό του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστας Κοτσανάς για την ξενάγηση και τη ζεστή φιλοξενία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια