Πανελλήνιες 2021: Δίδυμη επιτυχία από την Επισκοπή Πεδιάδος

Κρήτη
Πανελλήνιες 2021: Δίδυμη επιτυχία από την Επισκοπή Πεδιάδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή χαρά για την οικογένεια Μπαλτζάκη στο Ηράκλειο

Τα δίδυμα αδέλφια Μαρία και Μιχάλης κατάφεραν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, συμπληρώνοντας τις βάσεις για να μπουν στις σχολές που ονειρεύονται. Τα παιδιά αποφοίτησαν από το Γενικό Λύκειο της Επισκοπής και μιλώντας στη “Νέα Κρήτη” δεν έκρυψαν τη χαρά τους για το τελικό αποτέλεσμα σε μια χρονιά που, όπως επισημαίνουν, δεν ήταν και η ευκολότερη, λόγω όλων αυτών των καταστάσεων που αντιμετωπίσαμε στην περίοδο της καραντίνας.

«Είχα πάρει τη θεωρητική κατεύθυνση και κατάφερα να συμπληρώσω 17.772 μόρια», μας είπε η Μαρία. «Με βάση τα αποτελέσματα, λοιπόν, μπορώ να περάσω τόσο στη Νομική όσο και στη Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας. Μία από τις δύο σχολές θα βάλω πρώτη. Δεν έχω όμως ακόμα καταλήξει ως την τελική επιλογή της πρώτης μου προτίμησης».

Για τη Νομική μάς είπε ότι σίγουρα έχει πετύχει τη βάση για να περάσει όχι στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή.

«Θα δω ποια από τις δύο σχολές θα επιλέξω. Είμαι πάντως πολύ ικανοποιημένη, γιατί ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά. Ακόμα και για τα φροντιστηριακά μαθήματα ήταν δύσκολη η χρονιά αυτή, αφού δεν είχαμε διά ζώσης επαφή»...

Από την πλευρά του, ο δίδυμος αδελφός της Μαρίας, Μιχάλης, είπε στη “Νέα Κρήτη”: «Εγώ συμπλήρωσα 18.139 μόρια, από τη θετική κατεύθυνση, και περνάω στη σχολή που ήθελα. Στη Σχολή Επιστήμης Υπολογιστών στο Ηράκλειο. Σαφώς και είμαστε λοιπόν ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των πανελλαδικών. Το παλέψαμε πάρα πολύ και τα καταφέραμε. Με τα αποτελέσματα αυτά μόνο χαρούμενοι και δικαιωμένοι μπορούμε να αισθανόμαστε, τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου»...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News