Ξεκινά το 5ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο και η Διεθνής Έκθεση Ενέργειας

Ηράκλειο
Ξεκινά το 5ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο και η Διεθνής Έκθεση Ενέργειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φέτος και στο εξής θα γίνεται ετήσια στην Κρήτη

Ξεκινά το 5ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο - International Energy Exhibition of Greece που θα διεξαχθεί από 8-10 Ιουλίου στην Κρήτη. Θα συμπεριλαμβάνει τη Διεθνής Έκθεση Ενέργειας για την Ελλάδα που από φέτος και στο εξής θα γίνεται ετήσια στην Κρήτη. Για το λόγο αυτό θα υποστηριχθεί επιπλέον από το εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το ΤΕΕ Ελλάδος και θα εγκαινιαστεί από την ελληνική Κυβέρνηση.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από τις εθνικές και τοπικές αρχές, Ινστιτούτα, την κοινωνία, τον ακαδημαϊκό χώρο και τον τομέα της βιομηχανίας από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και άλλες χώρες.

Γληροφορίες σχετικά με τους συμμετέχοντες και το πρόγραμμα της διοργάνωσης πατήστε (ΕΔΩ)

https://cretanenergyconferences.org/sponsorships/

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Η διοργάνωση έχει δωρεάν είσοδο για το κοινό στην Έκθεση και στο Συνέδριο. Επίσης θα χορηγήσουμε τετραγωνικά και δομή περιπτέρου στα ΑΕΙ θετικών επιστημών στην Έκθεση δωρεάν, έτσι ώστε να προωθήσουμε τη σύνδεση αγοράς εργασίας με την εκπαίδευση. 

Υγειονομικά μέτρα: Για την είσοδο στο συνεδριακό χώρο χρειάζεται αρνητικό RAPID τεστ των τελευταίων 24 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Επιπρόσθετα για την είσοδο στην διοργάνωση είναι απαραίτητη η εγγραφή στην εφαρμογή μας, για εγγραφή  θα ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο και θα επιλέξετε physical :

app.cretanenergyconferences.org/signup 

Να συμπληρώσουμε ότι μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δειτε το πρόγραμμα των ομιλιών τόσο στο συνέδριο όσο και στα workshop, το βιογραφικό των ομιλητών και να κάνετε ερωτήσεις  .

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, η εφαρμογή σας παρέχει ένα QR code το οποίο θα χρησιμοποιήσετε ώστε να εισέλθετε στον συνεδριακό χώρο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε κάθε περίπτωση υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/channel/UC_sFFUr2pIQeuOzA_brUZdw". 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News