Ηράκλειο

Oργισμένη επιστολή της Βαγγελιώς Σχοιναράκη - Παραιτήθηκε από την ΔΕΠΑΝΑΛ

"Δεν υπάρχει πλέον κοινός στόχος και σκοπός"

"Φωτιές" ανάβει επιστολή της Βαγγελιώς Σχοιναράκη προς τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό στην οποία αναφέρει ότι "δεν υπάρχει πλέον κοινός στόχος και σκοπός". Η επικεφαλής της ΔΕΠΑΝΑΛ παραιτήθηκε από την προεδρία όπως διαφαίνεται από το κείμενό της, στο οποίο αναφέρει ότι "η κατάσταση που επικρατεί αποτελεί τροχοπέδη στην εύρυθμη και διάφανη λειτουργία της επιχείρησης". 

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε Δήμαρχε,

Έχουν παρέλθει 15 ημέρες από την ημέρα που σας κοινοποίησα εμπιστευτική επιστολή με την οποία σας εξέθεσα την κατάσταση που επικρατεί στη Δημοτική Επιχείρηση, την προεδρία της οποίας μου εμπιστευθήκατε και η οποία αποτελεί τροχοπέδη στην εύρυθμη και διάφανη λειτουργία της, αλλά και στη δική μου παρουσία.

Περίμενα πως η κοινοποίησή της, σε σας, θα αποτελούσε το έναυσμα για μια σειρά εξελίξεων… Προφανώς οι επιλογές είναι διαφορετικές και το σέβομαι απόλυτα αφού εσείς έχετε την ευθύνη της συνολικής λειτουργίας του δήμου.

Για το λόγο αυτό σας καλώ να θεωρήσετε δεδομένη τη δεύτερη επιλογή που σας αναφέρω στην επιστολή μου: «να την εκλάβετε ως παραίτηση από τη θέση της προέδρου αφού δεν υπάρχει πλέον κοινός στόχος και σκοπός», όπως χαρακτηριστικά αναφέρω. Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου».

Με εκτίμηση, Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη

Υ.Γ. Επειδή η πορεία μας και η λειτουργία μας πρέπει να είναι ξεκάθαρη, σας καλώ να δώσετε στη δημοσιότητα την επιστολή με ημερομηνία 16-06-2021, ώστε οι δημότες να έχουν πλήρη εικόνα για τους λόγους της παραίτησης.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια