Ηράκλειο

Όμιλος Αλμπαντάκη: Δύο ακόμη σπουδαίες διακρίσεις για το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «Knossos»

Ο Όμιλος συμμετέχει κάθε χρόνο σε περισσότερες από 15 διεθνείς εκθέσεις και έχει λάβει τα τελευταία πέντε χρόνια περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία ποιότητας

Με δύο ακόμη σπουδαίες διακρίσεις στις αποσκευές του επέστρεψε από Λονδίνο και Καναδά το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «Knossos», που παράγει και τυποποιεί η ανώνυμη εταιρεία Uniher του Ομίλου Αλμπαντάκη.

Συγκεκριμένα, το ελαιόλαδο «Κnossos» συμμετείχε - μαζί με περίπου 2.000 ακόμη διαγωνιζόμενους - στους μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς London International Olive Oil Competition 2021 και Canada International Olive Oil Competition 2021, αποσπώντας δύο χάλκινα μετάλλια!

H Uniher ανέλαβε το σήμα «Knossos» το 2015, όταν ήταν κατ’ ουσίαν ανενεργό ήδη από το 2010 και εντελώς εκτός αγοράς από το 2013. Η τελευταία φορά που το «Knossos» συμμετείχε σε έκθεση ή διαγωνισμό ήταν το 2012 και ήδη κινδύνευε με διαγραφή από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου λόγω μη ανανέωσής του.

Χάρη στις επενδύσεις του Ομίλου Αλμπαντάκη, το «Knossos», από τις μηδενικές πωλήσεις και την ανυποληψία της περιόδου 2010-2015, σήμερα έχει μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα και αδιαμφισβήτητη αναγνωρισιμότητα στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

Ένας σπουδαίος σταθμός στην ανοδική πορεία του «Knossos» είναι τα πρόσφατα βραβεία του στους δύο σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς ελαιόλαδου του Λονδίνου και του Καναδά, που ξεκίνησαν στις αρχές του 2021 και ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο Όμιλος Αλμπαντάκη συμμετέχει κάθε χρόνο σε περισσότερες από 15 διεθνείς εκθέσεις και έχει λάβει τα τελευταία πέντε χρόνια περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία ποιότητας. Παράλληλα με τα δικά του σήματα και τα σήματα της ΑΕΣ “Ένωση Ηρακλείου”, τυποποιεί περί τους 4.000 τόνους ελαιόλαδου ετησίως.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια