Φώφη Γεννηματά από το Ηράκλειο: «Μαζικός εμβολιασμός, η λύση για την αντιμετώπιση του ιού»

Ηράκλειο
Φώφη Γεννηματά από το Ηράκλειο: «Μαζικός εμβολιασμός, η λύση για την αντιμετώπιση του ιού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζικός εμβολιασμός, υποχρεωτικότητα σε ειδικές ομάδες εργαζομένων και συστηματικοί έλεγχοι, η λύση για την αντιμετώπιση του ιού, είπε η Φώφη Γεννηματά

Ότι η λύση για την αντιμετώπιση του ιού και των μεταλλάξεων είναι ο μαζικός εμβολιασμός, δήλωσε από το Ηράκλειο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη.

Προσερχόμενη στο χώρο όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση με θέμα: «Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο. Στοίχημα ζωής», η κ. Γεννηματά τόνισε σε δήλωσή της ότι σε ό,τι αφορά τον εμβολιασμό ως χώρα «είμαστε ακόμη πίσω και ότι ο φόβος και οι αναστολές που δημιουργήθηκαν στους πολίτες, ιδιαίτερα με τους χειρισμούς με το εμβόλιο Astra Zeneca, πρέπει να ξεπεραστούν με εκστρατεία ενημέρωσης και πειθούς σε στοχευμένα κοινά και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους και τους νέους, με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε ειδικές ομάδες εργαζομένων, αλλά και κίνητρα για τους εμβολιασμένους, όπως και συστηματικούς ελέγχους.

«Όχι άλλα λάθη, η κυβέρνηση να κάνει σωστά τη δουλειά της και όχι να απειλούν οι αρμόδιοι με τοπικά lockdown, είναι καταστροφικό» ανέφερε η κ. Γεννηματά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News