Ανείπωτος θρήνος στη Μεσσαρά: Ο 20χρονος εντοπίστηκε από τη μητέρα του

Ηράκλειο
Ανείπωτος θρήνος στη Μεσσαρά: Ο 20χρονος εντοπίστηκε από τη μητέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά στο σπαρακτικό θέαμα η μητέρα του 20χρονου – Πριν από λίγες ημέρες είχε ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία

Τραγωδία συγκλονίζει τη περιοχή της Μεσαράς όπου νωρίς το απόγευμα εντοπίστηκε νεκρό ένα 20χρονο παλικάρι. Ένας συγχωριανός του άτυχου νεαρού και λίγο αργότερα η μητέρα του φαίνεται ότι βρέθηκαν μπροστά στο σπαρακτικό θέαμα.

Ο 20χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ελαιώνα έξω από το χωριό Ατσιπάδες όπου ζούσε με την πολυμελή οικογένεια του. Ήταν το πέμπτο από τα 8 παιδιά της οικογένειας και μάλιστα μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Πρώτα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του και περίπου 50 μέτρα παρακάτω, ο συγχωριανός του που οδηγήθηκε από τη δυσοσμία τον εντόπισε νεκρό κάτω από μια ελιά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Χάρακα, που ειδοποιήθηκε στις πέντε παρά είκοσι. Ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο πιστοποίησε τον θάνατο του άτυχου νεαρού, καθώς ήταν ήδη σε προχωρημένη σήψη.

Το σημείο, αποκλείστηκε από την αστυνομία μέχρι να διενεργηθεί αυτοψία από την ΕΛΑΣ και ιατροδικαστή, ωστόσο το έργο των αρχών είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς εξαιτίας το καύσωνα των τελευταίων ημερών η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.  Όπως προέκυψε ο άτυχος νεαρός είχε να δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα όταν έφυγε από το πατρικό του μετά από καυγά.

Οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του 20χρονου βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News