Επίσκεψη Χαρίτση στο Ηράκλειο - Τα ανοικτά ζητήματα της αυτοδιοίκησης & της ανάπτυξης στις επαφές του

Ηράκλειο
Επίσκεψη Χαρίτση στο Ηράκλειο - Τα ανοικτά ζητήματα της αυτοδιοίκησης & της ανάπτυξης στις επαφές του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο για επαφές ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης

Η όποια αναπτυξιακή πορεία και οι όποιες αναπτυξιακές προοπτικές που τίθενται από την Κυβέρνηση δεν θα πρέπει κατ’ όνομα αλλά κατά περιεχόμενο να είναι τέτοιες δήλωσε από το Ηράκλειο ο τομεάρχης Ανάπτυξης Και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης,  Ο κ. Χαρίτσης που είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, δήλωσε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με μια άκρως νεοφιλελεύθερη πορεία επιχειρεί να μετατρέψει τον όρο και τις συνθήκες ανάπτυξης σε πεδίο εντός του οποίου τα όποια οφέλη θα αφορούν τους ολίγους και παραδοσιακά προνομιούχους.

Εντός αυτού του πεδίου περί ευνοημένων ολίγων ο κ. Χαρίτσης αναφέρθηκε και στο εργασιακό νομοσχέδιο αλλά και την ιδιωτικοποίηση της επικούρησης.

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ συζητώντας με τον Σταύρο Αρναουτάκη μοιράστηκε τον προβληματισμό που υπάρχει σε σχέση με τη νέα μετάλλαξη δέλτα του κορωνοϊού που καταγράφηκε και στην Κρήτη, διευκρινίζοντας ότι την ώρα που η όποια αποκλιμάκωση φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ, η σταθερότητα και η υπεύθυνη αντίδραση αποτελεί την πιο ασφαλή διέξοδο από μια κρίση που θα μπορούσε να πλήξει περαιτέρω τη βαριά βιομηχανία του νησιού που είναι ο τουρισμός.

Ο κ. Χαρίτσης είχε συναντήσεις και με παραγωγικούς φορείς με τους οποίους συζήτησε για τις προστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την  ανάπτυξη, καταγράφοντας αιτήματα και απόψεις που απασχολούν τους επαγγελματίες που βιώνουν την γενικευμένη κρίση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News