Ο Ανδρέας Στρατάκης στη θέση του αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας

Ηράκλειο
Ο Ανδρέας Στρατάκης στη θέση του αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλέχθηκαν άλλα δύο αγροτικά στελέχη από την Κρήτη

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣΗ Ανδρέας Στρατάκης εξελέγη στη θέση του νέου αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας με τον παλαίμαχο αγροτοσυνδικαλιστή Παναγιώτη Πεβερέτο να συνεχίζει στο «τιμόνι» της συνδικαλιστικής οργάνωσης. Μάλιστα από την Κρήτη στη διοίκηση του ΣΕΚ εκλέχθηκαν άλλα δύο αγροτικά στελέχη και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΚΣΟΣ Γιώργος Ξυλούρης και ο Μανώλης Πατεράκης από το Ρέθυμνο.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος κ.Πεβερέτος εκλέχτηκε με 82 ψήφους, δεύτερος σε ψήφους είναι ο Ανδρέας Στρατάκης με 81, ο Μανώλης Πατεράκης έλαβε 60 ψήφους και 59 ο Γιώργος Ξυλούρης.

Η συμμετοχή τριών αγροτικών στελεχών από την περιφέρεια Κρήτης έχει σχέση με το μεγάλο αριθμό των ψήφων που συγκέντρωσαν οι Κρητικοί υποψήφιοι για τις εκλογές του συνδικαλιστικού οργάνου.

Μιλώντας στο neakriti.gr o κ.Στρατάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα σε ότι αφορά την ανάδειξη των προβλημάτων στον τομέα της αιγοπροβατοτροφίας στο νησί μας και τόνισε ότι πρώτο ζήτημα για τον ΣΕΚ είναι η ραγδαία αύξηση του κόστους των ζωοτροφών που προκαλεί πονοκέφαλο στους παραγωγούς των κτηνοτροφικών προϊόντων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News