Διήμερη επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στο Ηράκλειο

Κρήτη
Διήμερη επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά το πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο

Διήμερη επίσκεψη στην Ηράκλειο πρόκειται να πραγματοποιήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα αφιχθεί στο Ηράκλειο το Σάββατο 26-06-2021, ερχόμενη απευθείας από το Βερολίνο, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Το ίδιο βράδυ στις 19:30, θα μιλήσει σε συνάντηση στελεχών του Κινήματος Αλλαγής (διευρυμένη Ν.Ε. και κοινωνικά στελέχη), που θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ, με θέμα: «Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο. Στοίχημα ζωής».

Την Κυριακή 27-06-2021 στις 10:00 θα παραβρεθεί στην επιμνημόσυνη δέηση που διοργανώνει η Ν.Ε. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής στον Ι.Ν. Παναγίτσα Μασταμπά, για την συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στη συνέχεια (11:00) θα επισκεφτεί το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ (Σμπώκου 6).

Ενώ στις 11:30 θα συζητήσει με μέλη του Δικτύου Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής στην καφετέρια «ΑΥΛΗ» (παραλιακή λεωφόρος, παλιό ΚΤΕΛ Χανίων) με θέμα: "Η νέα γενιά στη πρώτη γραμμή  για το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο".

Φωτογραφία: intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News