Ηράκλειο

Νεκρός 87χρονος αγνοούμενος στη Βιάννο: Το «ευχαριστώ» της οικογένειας

Τι αναφέρεται στην συλλυπητήρια ανακοίνωση

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του 87χρονου αγνοούμενου Αλέξανδρου Παπαδάκη που εντοπίστηκε τελικά νεκρός το περασμένο Σάββατο στην Κάτω Βιάννο

Η οικογένεια του νεκρού ηλικιωμένου με ανακοίνωση της προς τα Μ.Μ. απευθύνει το δικό της ευχαριστώ  σε όλους όσοι το πολυήμερο διάστημά των ερευνών, συνέβαλαν με κάθε τρόπο για να βρεθεί πιο άμεσα το αγαπημένο τους πρόσωπο αλλά και σε εκείνους που συμπαραστέκονται στο πένθος τη οικογένειας πλέον δίνοντας κουράγιο και δύναμη

Αναλυτικά όπως αναφέρεται:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους όσοι μας συνέδραμαν και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στον εντοπισμό του αγαπημένου μας αδερφού και θείου, Αλέκου Παπαδάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 12-6-21 και εντοπίστηκε νεκρός στις 19-6-21 στην Κάτω Βιάννο. Η συμβολή όλων των συγχωριανών κατά τη διάρκεια των ερευνών, το ενδιαφέρον, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και η συμπαράσταση στο πένθος μας σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες μάς έδιναν δύναμη και κουράγιο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε στον Διοικητή του ΑΤ Άνω Βιάννου, κ. Νικήτα Μελεσσανάκη, για την άρτια διαχείριση και συντονισμό των υπηρεσιών, τους αστυνομικούς του τμήματος, το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. από το Ηράκλειο, την Πυροσβεστική υπηρεσία, την 3η ΕΜΑΚ, την εθελοντική οργάνωση «Φίλιος Ζευς».

Ευχαριστούμε επίσης τους κ. Ιωάννη Μεραμβελλιωτάκη,  κ. Γιάννη Μανδαλάκη και τον πατέρα Νικόλαο Δουλγεράκη για τον συντονισμό των ενεργειών ανεύρεσης στην ευρύτερη περιοχή της Κάτω Βιάννου μαζί με όλους τους εθελοντές συγχωριανούς, που βοήθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών. 

Τη Γραμμή Ζωής Silver Alert για την πανελλήνια κινητοποίηση με κάθε δυνατό μέσο.

Τέλος ευχαριστούμε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, τοπικής και ευρύτερης εμβέλειας, που από την πρώτη στιγμή κάλυπταν το θέμα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το τοπικό ηλεκτρονικό μέσο viannitika.gr για την άμεση και συνεχή ενημέρωση.

Τέλος απευθύνουμε εγκάρδιες ευχαριστίες σε όσους ανακοινοποίησαν την είδηση της εξαφάνισης στα social media.

Με εκτίμηση Οικογένεια Νίκου Δ. Παπαδάκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια