Νεκρός ο αγνοούμενος στη Βιάννο - Εντοπίστηκε 7 μέρες μετά την εξαφάνισή του

Ηράκλειο
Νεκρός ο αγνοούμενος στη Βιάννο - Εντοπίστηκε 7 μέρες μετά την εξαφάνισή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικός τέλος για τον 87χρονο

Τραγικός επίλογος για τον ηλικιωμένο αγνοούμενο στη Βιάννο. Η σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν τη 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου από πολίτη, βάζοντας τέλος στην αγωνιώδη αναζήτηση και σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια και τους συγχωριανούς του.

Το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου, σύμφωνα με το δήμαρχο της Βιάννου Μηνά Σταυρακάκη, βρέθηκε σε σημείο αρκετά κοντά στο χωριό του, την Κάτω Βιάννο.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Silver Alert,  ο  ηλικιωμένος εντοπίσθηκε,  νεκρός σε αγροτική περιοχή, μέσα σε ρεματιά κοντά στο χωριό του, από συγχωριανό του.

Η ανακοίνωση από την Γραμμή Ζωής 1065

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Αλέξανδρου Παπαδάκη.

Ο Παπαδάκης Αλέξανδρος, 87 ετών, την 12/06/21 εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην Κάτω Βιάννο, Ηρακλείου Κρήτης.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 17/06/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός...

Η υπηρεσία Silver Alert, το μεσημέρι της 19/06/2021, έλαβε κλήση για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του.

Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίσθηκε, δυστυχώς, νεκρός σε αγροτική περιοχή, μέσα σε ρεματιά κοντά στο χωριό του, από συγχωριανό του.

Υπνεθυμίζεται ότι ώρες αγωνίας επικρατούσαν για 87χρονο στην Κάτω Βιάννο καθώς είχαν χαθεί τα ίχνη του από το Σάββατο 12/6. Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο Αλέκος Παπαδάκης ο οποίο διέμενε μόνος του στο χωριό, ξεκίνησε για να φτάσει στην Άνω Βιάννο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ποτέ δεν έφτασε στον προορισμό του.

Την Κυριακή η εξαφάνισή του δηλώθηκε στην αστυνομία από τον αδερφό του και ξεκίνησαν οι έρευνες για την αναζήτησή του στις οποίες συμμετείχαν μεταξύ άλλων αστυνομία ,ΕΜΑΚ και εθελοντές ενώ εκδόθηκε και silver alert. Δσυτυχώς το Σάββατο 19/6, μια εβοδμάδα μετά την εξαφάνισή του, εντοπίστηκε η σορός του. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News