Πανελλήνιες 2021: Δυο μηδενισμένα γραπτά στο Ηράκλειο - Χωρίς δυσκολίες τα σημερινά θέματα

Κρήτη
Πανελλήνιες 2021: Δυο μηδενισμένα γραπτά στο Ηράκλειο - Χωρίς δυσκολίες τα σημερινά θέματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να απαντήσουν στα μαθήματα της Χημείας, Κοινωνιολογίας και Πληροφορικής

Μπορεί τα θέματα σε Χημεία, Κοινωνιολογία και Πληροφορική στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι υποψήφιοι από τα γενικά λύκεια των πανελλαδικών εξετάσεων, να ήταν μάλλον από αυτά που θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, ωστόσο τα παρατράγουδα δεν έλειψαν καθώς κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων σε δύο περιπτώσεις υποψηφίων από γενικά λύκεια της πόλης του Ηρακλείου εντοπίστηκε προσπάθεια να επικοινωνήσουν μέσω των κινητών τους, οπότε τα γραπτά μηδενίστηκαν.

Τα δύο διαφορετικά περιστατικά αφορούσαν υποψήφιους που διαγωνίζονταν στην πληροφορική και που δυστυχώς είδαν τα γραπτά τους να μηδενίζονται, αν και όπως έκριναν οι καθηγητές σε ότι αφορά τα θέματα που είχαν να αντιμετωπίσουν, δεν εντόπιζαν δυσκολίες.

Και τα θέματα στη Χημεία όπως αναφέρθηκε ήταν θέματα που μπορούσαν να απαντηθούν άνετα από τους υποψήφιους που θα έπρεπε όμως να έχουν κάνει μια καλή προετοιμασία για να μπορούν να αποδώσουν άριστα.

Τα θέματα στην κοινωνιολογία εκτείνονταν σε ένα μεγάλο μέρος της ύλης, αλλά και αυτά είχαν το χαρακτηριστικό της κλιμακούμενης δυσκολίας που απαιτούσε για να γράψει κάποιος άριστα, σωστή προετοιμασία και διαχείριση χρόνου κατά την εξέταση.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται αύριο με τους υποψήφιους από τα Επαγγελματικά Λύκεια και την Τρίτη για τους υποψήφιους από τα γενικά που διαγωνίζονται ανάλογα με την ομάδα προσανατολισμού που έχουν επιλέξει στην Ιστορία, τη Φυσική και την Οικονομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News