«Άνοιξε η γη...» για τον αγνοούμενο Αλέξανδρο Παπαδάκη

Ηράκλειο
«Άνοιξε η γη...» για τον αγνοούμενο Αλέξανδρο Παπαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένει άφαντος για ακόμη ένα 24ώρο ο 87χρονος

Έκτη μέρα αγωνίας χθες για την οικογένεια του 87χρονου Αλέκου Παπαδάκη, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το περασμένο Σάββατο στην Κάτω Βιάννο.

Οι έρευνες ΕΛ.ΑΣ. και ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του παρέμεναν - μέχρι χθες το βράδυ - άκαρπες, ενώ χθες το μεσημέρι εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου.

Όπως αναφέρεται στη χθεσινή ανακοίνωση, «ο Παπαδάκης Αλέξανδρος, 87 ετών, την 12η/6/2021 εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην Κάτω Βιάννο Ηρακλείου Κρήτης. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,65 μ. και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο και δερμάτινες παντόφλες.

Το αριστερό του μάτι είναι ελαφρώς πιο κλειστό λόγω ελαττωμένης όρασης. Η Γραμμή Ζωής ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 17ης/6/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό Silver Alert, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι, επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Υπενθυμίζεται πως ο 87χρονος έφυγε από το σπίτι του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με προορισμό την Άνω Βιάννο. Δεν έφτασε όμως ποτέ. Ο αδελφός του δήλωσε την εξαφάνισή του στις Αρχές και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Άνδρες της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ από την πρώτη στιγμή “όργωσαν” σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Στην επιχείρηση συμμετείχε επίσης ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος διάσωσης, ενώ στις έρευνες συνέδραμε από αέρος και drone.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News