Ηράκλειο

ΓΕΛ Επισκοπής: 3η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021»

Ομάδα μαθητών του σχολείου παρουσίασε διαδικτυακά την εικονική κοινωνική επιχείρηση StandbyMe

«Με μεγάλη χαρά σάς ενημερώνουμε για την νέα διάκριση της μαθητικής εικονικής επιχείρησης StandbyMe του λυκείου μας και την κατάκτηση της 3ης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021», Junior Achievement Greece. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στις 12 Ιουνίου 2021 ομάδα μαθητών του σχολείου μας παρουσίασε διαδικτυακά ενώπιον κριτικής επιτροπής την εικονική κοινωνική επιχείρηση StandbyMe και κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση ανάμεσα σε καταπληκτικές ιδέες δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων από όλη την Ελλάδα. Το βραβείο απένειμε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος. Με την επιτυχία αυτή το σχολείο θα συμμετέχει με μεγάλη χαρά στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Επιχειρηματικότητας GEN-E του JA Ευρώπης το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 29 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2021.

Θέλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε το Δήμο Χερσονήσου για την στήριξη της προσπάθειας μας, το ΚΕΣΑΝ-Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου Κρήτης και το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την πολύτιμη συμβολή τους στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, τις τοπικές επιχειρήσεις για τις εικονικές χορηγίες, τους ειδικούς ψυχικής υγείας καθώς και τον μέντορα της εικονικής επιχείρησης κ. Βασσάκη Κωνσταντίνο που με προθυμία συνέβαλλαν στην υλοποίηση της εικονικής κοινωνικής επιχείρησης StandbyMe.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εικονικής επιχείρησης καθώς και να δείτε το διαφημιστικό σποτ της StandbyMe: 

Οι μαθητές που συμμετέχουν από την Α’ τάξη του λυκείου μας: Αγγουριδάκης Νικόλαος, Ανδρουλάκη Χαρίκλεια, Βασιλειάδης Βασίλειος, Γαλανάκης Γεώργιος, Γκιέργκι Αντριάνα, Δεσποτάκη Χριστίνα, Καλουτσάκη Αικατερίνη, Καλουτσάκη Ειρήνη, Κατσαμάκας Ραφαήλ-Γρηγόριος, Κουκάκη Γεωργία – Μαρία, Κρασανάκη Ιωάννα, Λασηθιωτάκης Ιωάννης, Λυδάκης Μάρκος, Μανωλακάκης Παναγιώτης, Πουλιανάκης Ιωάννης, Περσέκου Πάβελ, Στογιάνι Εσμιράλντα, Συγλέτου Άρτεμη- Ευφραιμία, Συντιχάκης Δημήτριος, Τσορντένι Ρεγκίνα».

Οι εκπαιδευτικοί: Βουζαξάκης Γιώργος, Γιαννακόπουλος Νίκος, Μαραγκάκη Κάκια.

Στιγμιότυπα από τη διαδικτυακή εκδήλωση στις 12/6/2021 του Πανελλήνιου Διαγωνισμού «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021», Junior Αchievement Greece και την κατάκτηση της 3ης θέσης από την StandbyMe

Οι εικονιζόμενοι μαθητές-εκπρόσωποι της ομάδας μας StandbyMe είναι οι:

Άρτεμη Συγλέτου, Μάρκος Λυδάκης, Νίκος Αγγουριδάκης, Γιάννης Λασιθιωτάκης, Ιωάννα Κρασανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια