Ηράκλειο

Συνελήφθησαν «ποντικοί» με… μήλον της έριδος δύο οχήματα

Η δράση τους έγινε αντιληπτή και πλέον είναι αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, ένας αλλοδαπός και 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα το βράδυ της Τρίτης, ο αλλοδαπός έκλεψε αυτοκίνητο, με το οποίο επιχείρησε ανεπιτυχώς να κλέψει από άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διάφορα μηχανικά και άλλα τμήματα του οχήματος, έγινε όμως αντιληπτός και αποχώρησε.

Από αστυνομικούς εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ενώ το κλεμμένο  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αποδόθηκε στον παθόντα.

Ειδικότερα προχθές βράδυ, οι ανωτέρω ημεδαποί αφαίρεσαν από  Ι.Χ αυτοκίνητο ένα σακίδιο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκαν, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν τρία άτομα (αλλοδαπός και 2 ημεδαποί) στο Ηράκλειο κατηγορούμενοι για κλοπή.                Συνελήφθησαν, χθες (16.06.2021) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, αλλοδαπός και 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή. 

  • Ειδικότερα την (15.06.2021) το βράδυ, ο αλλοδαπός αφαίρεσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο επιχείρησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει από άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διάφορα μηχανικά και άλλα τμήματα του οχήματος, έγινε όμως αντιληπτός και αποχώρησε.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ενώ το αφαιρεθέν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αποδόθηκε στον παθόντα.

 

  • Ειδικότερα χθές (15.06.2021) το βράδυ, οι ανωτέρω ημεδαποί αφαίρεσαν από Ι.Χ αυτοκίνητο ένα σακίδιο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκαν, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Φωτογραφία αρχείου: unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια